Great battery

Discussion in 'Samsung Fascinate' started by BlackHoleSlam, Jan 25, 2011.

  1. BlackHoleSlam

    BlackHoleSlam Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    797
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    toms river NJ
    Ratings:
    +0
    With only a little charging and no shut downs here is what I am at

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
     
  2. Jamis0n

    Jamis0n Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    569
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Great statistics.

    8pened!
     
  3. AllForNaught

    AllForNaught Member

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    284
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    That's a fascinate? What app is that, and how did you get a screenshot?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  4. BlackHoleSlam

    BlackHoleSlam Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    797
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    toms river NJ
    Ratings:
    +0
    Yes and i used drocap2

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
     
  5. MKKH10

    MKKH10 Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    You have to be rooted for that app, correct?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  6. prenedo

    prenedo Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I use shootme for screenshots. No need for root, although the dev states that in the apps description.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  7. BlackHoleSlam

    BlackHoleSlam Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    797
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    toms river NJ
    Ratings:
    +0
    yeah drocap2 you have to be rooted but like prenedo said use shootme if not rooted