Flac support?

Discussion in 'Motorola Droid 3' started by rvcjew, Aug 23, 2011.

  1. rvcjew

    rvcjew Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA,CA
    Ratings:
    +1
    Does the droid 3 not support flac? My og droid did.

    Sent from my DROID3 using Tapatalk
     
  2. tcrews

    tcrews Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    53
    Location:
    Lexington, SC
    Ratings:
    +22
    The OG Droid didn't with the stock ROM.
     
  3. rvcjew

    rvcjew Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA,CA
    Ratings:
    +1
    Oh dang your right lol well will just wait then.

    Sent from my DROID3 using Tapatalk
     
  4. pigpen

    pigpen Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    190
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    bronx ny
    Ratings:
    +1
    use ANDless ... i can play flac on my D3
     
  5. rvcjew

    rvcjew Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA,CA
    Ratings:
    +1
    i might but i want to use playerpro because its equalizer is the difference when using my HD555's.
     
  6. rvcjew

    rvcjew Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA,CA
    Ratings:
    +1
    Now with root can i somehow install flac support?
     
  7. tcrews

    tcrews Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    53
    Location:
    Lexington, SC
    Ratings:
    +22
    No, when I added support to my SnkBitten ROM there were quite a few things I had to add to some of the existing libraries as well as new code. I don't think it's just dropping in a file unless things have changed....and I was working with Froyo not Gingerbread.
     
  8. BleedingPurist

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Original Droid didn't support FLAC, some ROMs had added support for it.

    I use PowerAmp on my D3 since it fixes the gapless issue. Installing it will also install FLAC support at the OS level so that you may use any player.
     
  9. rvcjew

    rvcjew Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA,CA
    Ratings:
    +1
    Omg i also own that and will give it a go will it stay if i uninstall amp?

    Sent from my DROID3 using Tapatalk
     
  10. BleedingPurist

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I doubt it, but I haven't tried. It doesn't install gapless in the same manner, so I actually use PowerAmp as my player.
     
Search tags for this page
android 2.2 flac
,
can android 4.1.2 play flac
,
can android play flac
,
can the droid dna play flac
,
does droid bionic play flac
,
does flc play on droid x2
,

droid bionic flac

,
flac droid x2
,
plat flac droid x2