1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Display Groups Option not working

Discussion in 'Droid X Tech Support' started by Billy Droid, Apr 10, 2011.

  1. Billy Droid
    Offline

    Billy Droid New Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I was having the infamous Google group non-syncing problem; so I decided to just manually create the group on the x. I did it; but now when I try to get back to the groups menu; it freezes up.
    When I hit; contacts -> menu key -> display group; I get a box with a down arrow and "show". then it is unresponsive until I hit the back key.

    Any help, or anyone else having problems like this?

    I seriously considering downloading "clix - group manager"

    Thank you!
  2. pool_shark
    Offline

    pool_shark New Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    1,395
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ohio
    I've been getting that lately also.
    It only works properly just after a reboot.
  3. drifter22
    Offline

    drifter22 New Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I get this happening alot to. Im constantly moving from work groups to everyday groups. I have not figured it out yet but the only way I can't get it to respond when it doesn't give me the option to to choose groups is to turn off and restart the phone. If any
    One knows another way let me know. I have this happenning everyday.


    Sent from my DROIDX using DroidForums
  4. Billy Droid
    Offline

    Billy Droid New Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ah, I didn't know to shut the phone down by the power button was to reset it. I came from a BB 8330, so I had a soft reset program which rebooted it at 3:00 AM every night.

    A "power off" cycle fixed it.

    Now, I'll just power down every night, and see it works around the problem.

    Thank you!