1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Did I brick, I need Help

Discussion in 'Galaxy S3 ROMS' started by kinger, Feb 22, 2013.

  1. kinger
    Offline

    kinger New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just tried installing CM10.1. upon initial booting I keep getting a repeatting error codes. "Unfortunately setup wizard has stopped" I can't do anything else with it. I need help.
  2. clueless77
    Offline

    clueless77 New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    did you install the proper gapps?
  3. kinger
    Offline

    kinger New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am trying to get a different version of GAPPS on my sd card now using an old droid so I can possibly flash it. Hopefully it helps
  4. clueless77
    Offline

    clueless77 New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    you'll need the 20121212 gapps if you are trying a 4.2.x ROM
  5. kinger
    Offline

    kinger New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I think I got the right one, I'm setting up now. Thanks for your help
  6. clueless77
    Offline

    clueless77 New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    no problem, hope you get it worked out
  7. kinger
    Offline

    kinger New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not only did it work out, I love it. Taking a little while to get used to not having touchwiz, but love the speed.
  8. clueless77
    Offline

    clueless77 New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    That's great. You should check out AOKP, root box, carbon. All very nice each with a little different customization capabilities. And a very very nice touch wiz ROM is jellybeans built by beans town 106 very very fast and smooth.
Search tags for this page
carbon rom setup wizard has stopped
,
cm10.1 setup wizard has stopped
,
galaxy s3 setup wizard has stopped
,
galaxy s3 unfortunately setup wizard has stopped
,
galaxy s3 unfortunately setup wizard stopped
,
how do i get to setup wizard on a galaxy s3
,
how to get to setup wizard on galaxy s3
,

setup wizard has stopped

,
setup wizard has stopped cm10
,
setup wizard has stopped cm10 galaxy s3
,
setup wizard has stopped cm10.1
,
unfortunately setup wizard
,

unfortunately setup wizard has stopped

,

unfortunately setup wizard has stopped cm10

,
unfortunately setup wizard has stopped cm10.1