** Stuck on bootup [Help] **

dnyor93

Member
Joined
Nov 2, 2010
Messages
61
Reaction score
0
Location
Delaware
I got Gummy Jar 2.5 and I'm pretty sure I did everything correctly , and now it's stuck on the boot up screen All I see is 4 droids lighting up over and over
& When it stops it starts all over

Please help

Thanks
 

Manchild

Member
Joined
Dec 9, 2010
Messages
36
Reaction score
0
try pulling the battery to stop the loop, and then try the following:

Boot into recovery. To boot into recovery, hold x and power at the same time until the "M" appears. Then when the exclimation mark comes up, hit the search button(magnifying glass) on the keyboard. Then wipe data and cache when recovery comes up. Then click reboot. This might take you out of the loop.

If that doesn't work, try plugging into a wall charger, and when or if the battery charging screen comes up, pull the battery, and then try to reboot. You should then go back into clockwork recovery. From there you can restore a Nandroid backup or re-flash a ROM from a zip file.

If that doesn't work, SBFing is the only option I think.
 

Jboxen

Premium Member
Premium Member
Developer
Joined
Jun 15, 2010
Messages
902
Reaction score
0
Location
Rochester, NY
It sounds like you didn't mount system and data in clockwork before install.
 

droidzforlife

Beta Alpha Delta Omega 3!
Premium Member
Theme Developer
Joined
Nov 16, 2010
Messages
257
Reaction score
0
Location
Salt Lake City, Utah
Website
www.wix.com
Sometimes when I forget to mount the system and bootloop I just get into the sprecovery and data cache wipe and it boots fine. So try that or a simple sbf never hurts either...

Sent from my DROID2 using DroidForums App
 

anopie

New Member
Joined
Oct 13, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Had same issue read Manchild's post, data wipe fixed me right up......
Just had to do a Titanium Restore to get some data back.
 
OP
dnyor93

dnyor93

Member
Joined
Nov 2, 2010
Messages
61
Reaction score
0
Location
Delaware
Well that sucks =/

when I installed the Squidly rom i only ahd to clear cache and everything else stayed exactly the same and the rom installed fine. Nothing got deleted & no errors
 

arturocald

Member
Joined
Nov 26, 2010
Messages
118
Reaction score
0
Location
California
I was stuck in loop too, all i did was went into normal recovery and i did a data/factory reset and cleared the cache and i was good
 

droidzforlife

Beta Alpha Delta Omega 3!
Premium Member
Theme Developer
Joined
Nov 16, 2010
Messages
257
Reaction score
0
Location
Salt Lake City, Utah
Website
www.wix.com
Sent from my DROID2 using DroidForums App

Did you ever get that figured out man? I think your rom installed fine but for some reason certain roms and themes have that issue when u dont manually unmount right before you reboot... there are many ways to fix it if your still stuck so dont worry just hit me up.
 

FC127

Member
Joined
Dec 9, 2010
Messages
192
Reaction score
0
Location
Cortland, NY
What's odd is that I installed Gummyjar 2.5 without mounting the system and data and it worked fine... I've seen the talk about mounting and unmounting, what does this accomplish?

Sent from my DROID2 using DroidForums App
 

arturocald

Member
Joined
Nov 26, 2010
Messages
118
Reaction score
0
Location
California
In the installation guide it never said anything about mounting/unmounting anything

Sent from my DROID2 using DroidForums App
 

jpr122955

Member
Joined
Dec 16, 2010
Messages
33
Reaction score
0
Location
INDY
Sent from my DROID2 using DroidForums App

Did you ever get that figured out man? I think your rom installed fine but for some reason certain roms and themes have that issue when u dont manually unmount right before you reboot... there are many ways to fix it if your still stuck so dont worry just hit me up.
I'm stuck in a boot loop. Can't factory reset. Can't get the triangle to appear. Tried everything. HELP! Moto Droid 1 Everything has been backed up, just can't get to any type of screen at all
 

FC127

Member
Joined
Dec 9, 2010
Messages
192
Reaction score
0
Location
Cortland, NY
Sent from my DROID2 using DroidForums App

Did you ever get that figured out man? I think your rom installed fine but for some reason certain roms and themes have that issue when u dont manually unmount right before you reboot... there are many ways to fix it if your still stuck so dont worry just hit me up.
I'm stuck in a boot loop. Can't factory reset. Can't get the triangle to appear. Tried everything. HELP! Moto Droid 1 Everything has been backed up, just can't get to any type of screen at all

Did you try to flash THIS rom? I ask because this is the rom for the Droid 2...

Sent from my DROID2 using DroidForums App
 

jpr122955

Member
Joined
Dec 16, 2010
Messages
33
Reaction score
0
Location
INDY
Sent from my DROID2 using DroidForums App

Did you ever get that figured out man? I think your rom installed fine but for some reason certain roms and themes have that issue when u dont manually unmount right before you reboot... there are many ways to fix it if your still stuck so dont worry just hit me up.
I'm stuck in a boot loop. Can't factory reset. Can't get the triangle to appear. Tried everything. HELP! Moto Droid 1 Everything has been backed up, just can't get to any type of screen at all

Did you try to flash THIS rom? I ask because this is the rom for the Droid 2...

Sent from my DROID2 using DroidForums App
What do yo you mean by "THIS" rom?
 
Top