Phone is done!

jponry2ez

New Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
5
Reaction score
0
hello, i rooted my d2 a couple of months ago, since yesterday its been freezing, restarting, and the battery dies from full to empty in about 1hr 30mins. i have jrummy and its clocked at 1100max 400min. i had set cpu and i thought that was the problem so i uninstalled the setcpu, but its not..can someone tell me what to do? right now im using my laptop to send out this message..
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
Try wiping data/cache from recovery.
 
Joined
Jun 10, 2010
Messages
101
Reaction score
0
Try to set it back to it's default clock speeds to see if that fixes the issues. I know when I OC my D1 to a speed it doesn't like, it'll freeze, reboot and the such.
 
OP
J

jponry2ez

New Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
5
Reaction score
0
i already tried to revert back to stock clock speeds and its still doing the same thing..
 
OP
J

jponry2ez

New Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
5
Reaction score
0
i just tried clearing the cache, still the same
 

rayne58

Member
Joined
Dec 27, 2010
Messages
104
Reaction score
0
Yeah clearing cache isn't.much...make a titanium backup clear everything data and cache and reflash wtvr rom you want

Sent from my DROIDX using DroidForums App
 
OP
J

jponry2ez

New Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
5
Reaction score
0
how do i reflash?"im an idiot" i dont know what that means
 

furbearingmammal

Super Moderator
Joined
Jun 16, 2010
Messages
11,081
Reaction score
365
Location
Anywhere you're not
Website
swdouglas.blogspot.com
Current Phone Model
32GB Moto X Developers Edition
Twitter
furryvarmint
Please change your previous post as someone might take offense. "I'm an idiot" would suffice. Thank you.

Make a Titanium Backup of everything you want to save and SBF back to stock. If the phone STILL has issues it's a problem with the phone's hardware and it will need to go back.
 
OP
J

jponry2ez

New Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
5
Reaction score
0
so im using the titanium backup, whats sbf and how do i do this?
 

furbearingmammal

Super Moderator
Joined
Jun 16, 2010
Messages
11,081
Reaction score
365
Location
Anywhere you're not
Website
swdouglas.blogspot.com
Current Phone Model
32GB Moto X Developers Edition
Twitter
furryvarmint
Basic phone hacking 101 for Motorola phones. RSD Lite and SBF.

I'm surprised you didn't know anything about them. You should do some serious reading.

www.droidforums.net/forum/droid-labs/73579-using-rsd-lite-flash-sbf-file-correctly.html

While geared towards the D1 you should still familiarize yourself with the thread. Other than "catching the boot" it's the same. You'll want RSD Lite 4.8 or 4.9 and you'll need the SBF that corresponds to your system version/bootloader. Use the .320 SBF for bootloader version 30.04.

And start digging around and reading what you can so you know what to do in the future if something screws up and you don't flash the wrong file and brick your phone. :)
 
Top