ICS alpha working

Vyruz

Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
62
Reaction score
0
Location
Colorado
Who is using the Bionic ICS build from http://droidmodderx.com/bionic/romalpha-ics4bionic-5-5-902-4g-working/? I was thinking about flashing it but i dont really want to lose my stuff if it isnt worth it. Also when they fix the camera will that require me to reflash and wipe the phone most likely?
 

skeetdrn

Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
36
Reaction score
0
I tried it and it was a no go.

Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
 
OP
Vyruz

Vyruz

Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
62
Reaction score
0
Location
Colorado
What was "no go" about it? I thought the only thing not working was the camera
 

mitchdogg

New Member
Joined
Nov 9, 2011
Messages
3
Reaction score
0
It does work.....running it right now.

Sent from my XT875 using Tapatalk
 
OP
Vyruz

Vyruz

Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
62
Reaction score
0
Location
Colorado
Is the camera just completely broken? I use mine somewhat often to like take a pic of notes quickly and stuff
 
OP
Vyruz

Vyruz

Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
62
Reaction score
0
Location
Colorado
Also is it worth losing the camera for the ICS>?
 

mitchdogg

New Member
Joined
Nov 9, 2011
Messages
3
Reaction score
0
It doesn't bother me personally but if it would bother you but you want to try it. Just use safe strap. Right now its disabled I believe so that gtalk works.

Sent from my XT875 using Tapatalk
 

skeetdrn

Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
36
Reaction score
0
sorry got my threads mixed up, but while im here is this rom running on .902?
 
OP
Vyruz

Vyruz

Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
62
Reaction score
0
Location
Colorado
Im on .894 so do i have to go back to stock, update to .902 then reroot and then flash?
 
OP
Vyruz

Vyruz

Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
62
Reaction score
0
Location
Colorado
I installed using safestrap but i don't have internet. I went right from .894 so maybe i have to be on .902 first? Under about it says kernel version is 2.6.35.7-g790a33c and cyanogenMod version is 9.0.0
 
OP
Vyruz

Vyruz

Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
62
Reaction score
0
Location
Colorado
Also when ics booted up it didnt have me set up my google account or anything. Also there is no market app...
 

briguy503

Member
Joined
Dec 7, 2010
Messages
59
Reaction score
0
Location
Portland
This ICS build worked great for me. But the camera is broken. I use it to much for a daily driver. But if camera worked this would be my rom till moto came with something better.

To get data working dial *#*#4636#*#* and toggle gsm only, and then back to gsm/cdma auto.

Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
 

doubleapitt

New Member
Joined
Mar 29, 2010
Messages
27
Reaction score
0
Works great for me. I don't miss the camera at all really. Only thing I can't figure out is the wifi tether. Any help with that?

Sent from my XT875 using DroidForums
 
OP
Vyruz

Vyruz

Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
62
Reaction score
0
Location
Colorado
So i updated to .902 and forever rooted and all that. Then i reinstalled safestrap and installed ICS in that. Still no data. I removed safestrap and installed it as my only rom and STILL NO DATA! I really want to use ics would someone please help. Inter 'Mobile network state' it says disconnected. Screenshot_2012-02-16-18-43-11.png
 
Top