Droid wont activate

ashyxlynn

New Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
11
Reaction score
0
Location
USA
I did a factory reset on my Motorola Droid. When it turned back on i went through the process of activating it and at the end my phone sent me to a screen stating that my droid was activated and could take up to 15 minutes to get service. It's been almost 4 hours and it still has no service and i've tried turning it off and on and re-calling but still nothing. What do i do?!?
 
OP
ashyxlynn

ashyxlynn

New Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
11
Reaction score
0
Location
USA
i was hoping to avoid that being its the middle of the night. i had planned on that being a last resort when the customer service opened after 6am if the problem hadn't been fixed. I had just hoped to be able to fix it before then.
 
OP
ashyxlynn

ashyxlynn

New Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
11
Reaction score
0
Location
USA
being that im not the main phone line i don't have an account with verizon to do a online activation (im on my aunts family plan since im in debt with college) and can't make an account since it's sends the confirmation as a text which i can not look at.
 

Hawaiian Princess

Moderator
Joined
Nov 27, 2010
Messages
4,035
Reaction score
23
Location
Hawaii
being that im not the main phone line i don't have an account with verizon to do a online activation (im on my aunts family plan since im in debt with college) and can't make an account since it's sends the confirmation as a text which i can not look at.

Then the only other way I can think of for activation IF ITS A CLEAN ESN is to have ur aunt take it in.
 

Droid DOES!!

What iDoesn't
Premium Member
Theme Developer
Joined
Jun 12, 2010
Messages
6,365
Reaction score
35
Let me ask: were/are you rooted? How exactly did you do the factory reset?

This thread has been Thunder struck!!
 
OP
ashyxlynn

ashyxlynn

New Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
11
Reaction score
0
Location
USA
i know it's clean i was using it texting right before i did the factory reset.
 
OP
ashyxlynn

ashyxlynn

New Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
11
Reaction score
0
Location
USA
the phone was/is on basic default settings that the phone came with. i did a factory reset in the privacy setting on the phone.
 
OP
ashyxlynn

ashyxlynn

New Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
11
Reaction score
0
Location
USA
okay now i am angry. I can't go into the store without my aunt, i can't call customer service without my aunts account information, and it's been almost 24 hours and it still says my phone is active yet won't give me service or anything. so seriously could use any suggestions before im screwed without a phone until Wednesday.
 
Top