Want to install Kangerade please help

cnmsales

Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
593
Reaction score
0
Hi all. Let me first say I appreciate everyone's help on this forum. This forum is above and beyond the others. Everyone here is really patient.

So i am wanting to install kangerade. Last night I rooted my phone and installed the plain froyo that is available. Now i am wanting to go with kangerade.

I am using the instructions listed here http://www.droidforums.net/forum/dr...royo-step-step-installation-2.html#post528613

My question is. Do i follow the same instructions to do this and just replace "Mount your Droid and copy the folder named froyo-BS-20100608-0313 into the nandroid folder.(Example: H:\nandroid\froyo-BS-20100608-0313 )" with the kangerade file? AND can i skip Install SPRecovery, and Create Backup?
 
OP
cnmsales

cnmsales

Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
593
Reaction score
0
I also need to know. Will i need to install a kernal after putting this on. Such as one of the PS3's?
 
OP
cnmsales

cnmsales

Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
593
Reaction score
0
So i just download the file. Rename it to update.zip and move the file to the main folder on the SD card. IE: L:\update.zip then boot into preboot and do the install update.zip option?
 

zerosouls

Soulless Droid
Premium Member
Joined
May 12, 2010
Messages
1,100
Reaction score
0
Location
Menzoberranzan
Website
gplus.to
So i just download the file. Rename it to update.zip and move the file to the main folder on the SD card. IE: L:\update.zip then boot into preboot and do the install update.zip option?

Correct.

Ultimately, i would suggest doing nandroid backups of your current ROM and then wipe before installing.

But you can do it without wiping if your coming from a stock froyo ROM.
 
OP
cnmsales

cnmsales

Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
593
Reaction score
0
Ok i did it, thanks man running kangerade now. Second question for you. If I had a ps3 kernal installed previous to installing this rom do i have to reinstall it? Or is it still installed?
 

zerosouls

Soulless Droid
Premium Member
Joined
May 12, 2010
Messages
1,100
Reaction score
0
Location
Menzoberranzan
Website
gplus.to
Ok i did it, thanks man running kangerade now. Second question for you. If I had a ps3 kernal installed previous to installing this rom do i have to reinstall it? Or is it still installed?

Go into settings>about phone

Look at your kernel version..

It's probably not P3... so you'll need to re-install your custom kernel with the update.zip method, same as before.
 
OP
cnmsales

cnmsales

Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
593
Reaction score
0
Yep, had to reinstall kernal. Thanks again for your help. I appreciate it!!!! Rocking kangerade and loving it!!!!
 
Top