[THEME][wip] Kuro Black by Yakitori ss4.96

senate9690

Member
Joined
Sep 29, 2010
Messages
49
Reaction score
0
Location
Pittsburgh, PA
Yeah. U should flash the full. That will put the apps in system

What happened was flashing ss4.96
Replace apps back to stock. The full v2 will put kuro apps back

Sent from my Droid
Yea i thought it was weird too. even the filename has UD in it. "FULL-Kuro_UD2[1].5-V2.0"

Either way i installed the full version and everything is fine now. Good work! dancedroid
 
OP
yakitori

yakitori

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Sep 7, 2010
Messages
2,548
Reaction score
10
Location
DFW Texas
Yeah. U should flash the full. That will put the apps in system

What happened was flashing ss4.96
Replace apps back to stock. The full v2 will put kuro apps back

Sent from my Droid
Yea i thought it was weird too. even the filename has UD in it. "FULL-Kuro_UD2[1].5-V2.0"

Either way i installed the full version and everything is fine now. Good work! dancedroid

Thanks! Sorry about that. You should see my desktop with all the projects I have been working on. I just accidentally
 

9wire

Member
Joined
Sep 27, 2010
Messages
333
Reaction score
0
Can you port this to SSX 1.1 please? I only got to use it a few days on my D1 before I traded for my X.

Sent from my DROIDX using DroidForums App
 
OP
yakitori

yakitori

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Sep 7, 2010
Messages
2,548
Reaction score
10
Location
DFW Texas
I can try although I don't own an x so I will need a tester. U up for it?

Sent from my Droid
 

9wire

Member
Joined
Sep 27, 2010
Messages
333
Reaction score
0
Sure, I'll try it. Really like the theme, I'm not much for the monochromatic look.

Sent from my DROIDX using DroidForums App
 

SlickMcVega

Member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
44
Reaction score
0
Location
Savannah GA
When I go to delete LP files useing terminal emulator it says failed because its read only. I typed ur commands exactly. Any ideas? Also, gingerbread keyboard wont work. I followed your instructions to delete latinimggoogle.apk and rebooted and kept getting something like ".com.google.latin has stopped working. I reflashed to regular 4.96 pending ideas. Note: I deleted all languages from tts pico except for english before installing kuru.

Sent from my Droid using DroidForums App
 
OP
yakitori

yakitori

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Sep 7, 2010
Messages
2,548
Reaction score
10
Location
DFW Texas
You must mount system to rw before u can delete fede launcher.

Do this..

On ur PC open my kuro2 zip. Delete fede launcher from system /app before you flash my theme. Also delete latinIME. Then flash my theme. U will have to delete the languages again since u flashed ss.

The fc on keyboard is because you must delete the stock latinimegoogle keyboard first then flash theme. Try flashing the gb keyboard from op. I will update that link to include the new gb kb in my theme. It may also work if u extract LatinIME from my theme...rename it latinimegoogle...and add it back to the zip...if u do this be sure to delete the latinIME from the zip so u don't have two kb

Sent from my Droid
 

SlickMcVega

Member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
44
Reaction score
0
Location
Savannah GA
You must mount system to rw before u can delete fede launcher.

Do this..

On ur PC open my kuro2 zip. Delete fede launcher from system /app before you flash my theme. Also delete latinIME. Then flash my theme. U will have to delete the languages again since u flashed ss.

The fc on keyboard is because you must delete the stock latinimegoogle keyboard first then flash theme. Try flashing the gb keyboard from op. I will update that link to include the new gb kb in my theme. It may also work if u extract LatinIME from my theme...rename it latinimegoogle...and add it back to the zip...if u do this be sure to delete the latinIME from the zip so u don't have two kb

Sent from my Droid

Little confused. What's existing is ss596 with full kuru them flashed over it. In system/app I have LATINIME and latinimegoogle. So I'm gonna flash the gb kb from op. If that doesn't work imma restore 496 and delete latinimegoogle and launcher1 before flashing full kuru. Sound right? Note my 496 restore already has langs deleted.

Sent from my Droid using DroidForums App
 
OP
yakitori

yakitori

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Sep 7, 2010
Messages
2,548
Reaction score
10
Location
DFW Texas
I meant ss496. U need to delete latinimegoogle.apk and reboot. It's fc because u have 2 android keyboards

Sent from my Droid
 

SlickMcVega

Member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
44
Reaction score
0
Location
Savannah GA
I meant ss496. U need to delete latinimegoogle.apk and reboot. It's fc because u have 2 android keyboards

Sent from my Droid

Oooo. So delet latinimegoogle from ss before flashing kuru? Then the kuru will replace it and ill only have gb kb?

Sent from my Droid using DroidForums App
 
OP
yakitori

yakitori

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Sep 7, 2010
Messages
2,548
Reaction score
10
Location
DFW Texas
Yes. Correct

Sent from my Droid
 

SlickMcVega

Member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
44
Reaction score
0
Location
Savannah GA
Yes. Correct

Sent from my Droid

Awesome. Btw love the work and kuru eliminated notification pulldown lag and stopped random fc for adw and others I was dealing with. Also elominated system lag I was haveing

Sent from my Droid using DroidForums App
 
OP
yakitori

yakitori

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Sep 7, 2010
Messages
2,548
Reaction score
10
Location
DFW Texas
Yes. Correct

Sent from my Droid

Awesome. Btw love the work and kuru eliminated notification pulldown lag and stopped random fc for adw and others I was dealing with. Also elominated system lag I was haveing

Sent from my Droid using DroidForums App

Thank you for the compliment. Glad you got it all working smooth

Sent from my Droid
 

Fault

Member
Joined
Jun 8, 2010
Messages
640
Reaction score
0
Having some problems. I can't get the bar to install,, nor the lockscreen. Used both versions, neither worked for me. I have.the circle battery, but not the black bar or anything. I really only wanted the bar, but it wasn't working with the one.posted on the forum

Sent from my Droid using Tapatalk
 
OP
yakitori

yakitori

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Sep 7, 2010
Messages
2,548
Reaction score
10
Location
DFW Texas
Having some problems. I can't get the bar to install,, nor the lockscreen. Used both versions, neither worked for me. I have.the circle battery, but not the black bar or anything. I really only wanted the bar, but it wasn't working with the one.posted on the forum

Sent from my Droid using Tapatalk

Did you read the Install instructions in the OP?

Sounds like you dont have enough space in system partition and all of the framework is not applying. Delete some things to free up space in system partition before flashing. Suggestions are in the OP in the install instructions section.

Let me know how it goes.:)
 
Top