Swiftkey flow beta version - come get it!

jseah

Active Member
Joined
Mar 24, 2011
Messages
977
Reaction score
25
Ah ok, I gotcha. I think the general rule is it doesn't work in any field where the predictive text is disabled (i.e. password fields, email address fields, etc.).

From the SwiftKey forums, someone posted that they read somewhere that for fields where the app has it's own autocomplete/predictive text, like email address fields or browser url's, Flow will not function and that was intended.
 

mountainbikermark

Super Moderator
Staff member
Premium Member
Joined
Sep 5, 2010
Messages
7,421
Reaction score
3,867
Have you used swift key before?

Trust me it learns very quickly and in a short amount of time you can write entire sentences with just a few clicks

Yes and swiftkey 3 gives next word AND punctuation choices. It also doesn't auto insert words on its own the way Flow is doing. It's like it's got a timer that if no action is taken it inserts the word. SK3, last time I used it, gave multiple choices in the suggestion area and I'd tap space to insert or the actual alternative if it was a secondary suggestion. I'm just not seeing how to do that with the beta.

Support Our Troops!!!
<><
A Rezound phone was used for this Tapatalk post
 

equake

Member
Joined
Nov 18, 2009
Messages
105
Reaction score
1
Is this keyboard app going to replace SwiftKey 3 or is this a new app?

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
 

mountainbikermark

Super Moderator
Staff member
Premium Member
Joined
Sep 5, 2010
Messages
7,421
Reaction score
3,867
Is this keyboard app going to replace SwiftKey 3 or is this a new app?

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

I could be wrong but I think they'll integrate sliding into SK3

Support Our Troops!!!
<><
A Rezound phone was used for this Tapatalk post
 

Vepaot

Silver Member
Joined
Jan 9, 2012
Messages
530
Reaction score
191
Location
KCMO
Current Phone Model
LG G5 (LS992)
I've noticed that it uses my personal dictionary on my phone (Droid Bionic), but the tablet version does not seem to recognize my personal dictionary (Nexus 7). I set them up the exact same way, looked through settings, couldn't figure out if it's a bug or a user error. I'm guessing a bug since it works on one and not the other and I can't find any options that are linked to the personal dictionary.
 

mountainbikermark

Super Moderator
Staff member
Premium Member
Joined
Sep 5, 2010
Messages
7,421
Reaction score
3,867
They must have another one close behind ,be it another beta or final release, because this new version expires Jan 30

Support Our Troops!!!
<><
A Rezound phone was used for this Tapatalk post
 

Nemo Aeternamn

Droid X Rescue Squad
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Sep 10, 2011
Messages
792
Reaction score
13
Location
Mo-ab
I haven't got the email :-(

But Thanks for the link.. Time to update

:-D :beer:

Cellar Door

"Who are you people and where is my horse?"
 
Top