Spare Parts not Working on v0.4

bright2018

Member
Joined
Mar 10, 2010
Messages
45
Reaction score
0
Anyone else getting a FC when trying to open Spare Parts? Any fixes/solutions? Thanks in advanced!
 
OP
bright2018

bright2018

Member
Joined
Mar 10, 2010
Messages
45
Reaction score
0
I didn't wipe bc I was coming from another froyo rom.
 
OP
bright2018

bright2018

Member
Joined
Mar 10, 2010
Messages
45
Reaction score
0
Thanks! I was hoping that I would have to wipe, but it's looking like I'm gonna have too. :-(
 
OP
bright2018

bright2018

Member
Joined
Mar 10, 2010
Messages
45
Reaction score
0
I didn't wipe bc I was coming from another froyo rom.

and you have figured out your problem.

Pete says in his OP if you have ANY problems after not wiping reinstall after wipe.

I wiped this morning and still had the same problem. This is the only problem I've seemed to have in the past with BB. I've also tried fixing permissions in ROM manager and still no luck. Any more ideas/suggestions would be much appreciated as I love me some BB!
 

Surged

New Member
Joined
May 11, 2010
Messages
10
Reaction score
0
Same Issue....

Ive had the same issue since 0.2 and never got it working.


I manually installed, deleted and installed market version, and Ive wiped data/cache countless times none of em fix it.

It worked fine in 1.0 and 1.1... I dont remember using it in 0.1 to know whether it worked then but Ive tried in 0.2, 0.3 and 0.4 and it still FCs.

Never figured it out and never saw anyone have it not work after a wipe till now so I had just given up.
 

Tallica

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Mar 17, 2010
Messages
3,259
Reaction score
1
Location
Middleboro, MA
I didn't wipe bc I was coming from another froyo rom.

and you have figured out your problem.

Pete says in his OP if you have ANY problems after not wiping reinstall after wipe.

I wiped this morning and still had the same problem. This is the only problem I've seemed to have in the past with BB. I've also tried fixing permissions in ROM manager and still no luck. Any more ideas/suggestions would be much appreciated as I love me some BB!

Wow, don't know. How did you wipe. Unless you've done it you could try what I do every new install:

adb

format SYSTEM: x2
format DATA: x2
format CACHE: x2
format BOOT x2

never had an issue that was install related.
 

Captmilk

Member
Joined
Dec 9, 2009
Messages
387
Reaction score
4
Location
Erie, PA
If there is anything that I've learned in these formus....it's that you must wipe with a new rom........but not with the theme and kernal(right?)
 
OP
bright2018

bright2018

Member
Joined
Mar 10, 2010
Messages
45
Reaction score
0
and you have figured out your problem.

Pete says in his OP if you have ANY problems after not wiping reinstall after wipe.

I wiped this morning and still had the same problem. This is the only problem I've seemed to have in the past with BB. I've also tried fixing permissions in ROM manager and still no luck. Any more ideas/suggestions would be much appreciated as I love me some BB!

Wow, don't know. How did you wipe. Unless you've done it you could try what I do every new install:

adb

format SYSTEM: x2
format DATA: x2
format CACHE: x2
format BOOT x2

never had an issue that was install related.

I installed and wiped through rom manager. How do you wipe the way you mentioned? Through the terminal? Or through Clockwork?

Is there an apk that I could use to reinstall spare parts?
 
Top