Small issue in terminal emulator

xfireguru

Member
Joined
Jan 3, 2010
Messages
131
Reaction score
0
Location
Orlando, FL
I'm hoping someone can figure this one out for me because I'm not sure how it happened. I noticed this morning that the first line of my terminal emulator reads: "$ export PATH=/data/local/bin:$PATH"

The line immediately below that is the dollar sign. I can still su and get the #, however the cp command no longer works. I'm getting "cp: not found" when attempting to copy something.

The strange part is that if I don't enter su and attempt to copy I get a permission denied error rather than the not found error.

Any ideas? The phone is rooted running BB v.09 and chevy 1.1ghz.

EDIT:
I believe terminal emulator updated yesterday or the day before...
 
Last edited:

jstafford1

Super Moderator
Rescue Squad
Joined
Nov 15, 2009
Messages
11,187
Reaction score
1,676
Location
Hebron, Oh.
Twitter
jstaff79
busybox needs to be chmod and resynced or reinstalled altogether.

Sent from my Droid using Tapatalk
 
OP
xfireguru

xfireguru

Member
Joined
Jan 3, 2010
Messages
131
Reaction score
0
Location
Orlando, FL
Reinstalled busybox. The PATH line is still in the terminal, but the busybox commands are functional again.
 

jstafford1

Super Moderator
Rescue Squad
Joined
Nov 15, 2009
Messages
11,187
Reaction score
1,676
Location
Hebron, Oh.
Twitter
jstaff79
ive gotten that sometimes, depending on the rom i was running. as long as it works.

Sent from my Droid using Tapatalk
 
Top