rsd lite not recognizing droid.

thedymo

Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
35
Reaction score
0
i've reinstalled rsd lite several times. reinstalled the drivers several times. running windows 7. it says the drivers were successfully installed but i turn rsd lite on and reboot my phone into the bootloader and it just refuses to recognize my phone.

any help?
 

Tallica

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Mar 17, 2010
Messages
3,259
Reaction score
1
Location
Middleboro, MA
Try hitting config>device id options and changing the setting, you will need to restart RSD after.
 
OP
T

thedymo

Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
35
Reaction score
0
Try hitting config>device id options and changing the setting, you will need to restart RSD after.

i tried it but i'm still out of luck. this worked on my other computer at home just fine but on my laptop that i brought with me to school it's not registering at all. and i did the same thing as my other computer but it's still not working.
 
OP
T

thedymo

Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
35
Reaction score
0
i'm trying to root it. i needed a replacement on my old one so they sent me a new one today and i'm at stock 2.2 and trying to get it rooted.
 

Eschy

Member
Joined
Jun 4, 2010
Messages
218
Reaction score
0
from what i have heard windows 7 hates rsd. especialy the 64 bit OS. Try running it on a vista or xp 32 bit if you can. It seems to work best with those OS'
 

Tallica

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Mar 17, 2010
Messages
3,259
Reaction score
1
Location
Middleboro, MA
OK, well the only way I know of to root the Official 2.2 is Motocache's guide

Is the phone not showing up at all, in the grid underneath where it says Model?

You are running RSD as Administrator, right?
 
OP
T

thedymo

Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
35
Reaction score
0
eschy:
i'm on 32 bit windows with 32 bit drivers. and it's worked before on my other computer.

tallica:
i'll look into that. do you have a link?

and i'm running it as administrator. and the phone does not show up at all in the grid. on my devices and hardware it shows up without any errors. the drivers installed successfully but for some reason it's just not showing up in the rsd lite grid.
 

Tallica

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Mar 17, 2010
Messages
3,259
Reaction score
1
Location
Middleboro, MA
tallica:
i'll look into that. do you have a link?

and i'm running it as administrator. and the phone does not show up at all in the grid. on my devices and hardware it shows up without any errors. the drivers installed successfully but for some reason it's just not showing up in the rsd lite grid.

Sorry, link 3 in my sig, but it uses RSD

Try putting phone into bootloader then connecting to PC then running RSD.

RSD can be very picky.

Also try rebooting the PC
 
OP
T

thedymo

Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
35
Reaction score
0
i think this laptop just hates me. i've tried so many things. i rebooted my pc. rebooted my phone. reinstalled rsd. rebooted again. reinstalled drivers. it just refuses to work
 

jntdroid

Super Moderator
Premium Member
Joined
Nov 18, 2009
Messages
6,436
Reaction score
313
Location
TX
this might be a dumb question, but have you tried plugging into different usb ports on your laptop?
 
OP
T

thedymo

Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
35
Reaction score
0
it's not a dumb question but yeah i tried. it just reinstalled the drivers and said it was successful. went through the same problems afterwards though.
 

xkape

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Jul 27, 2010
Messages
3,882
Reaction score
37
Location
OH-IO
I use Windows 7 64bit and I have no issues using RSD Lite. I haven't seen anyone ask yet so I will.. How are you accessing the bootloader? And, can you get in the bootloader?
 
OP
T

thedymo

Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
35
Reaction score
0
hold up on the d-pad while it's booting up. and yeah i can access it just fine. it's just this one computer. my other computer works every time. i just don't have access to it for a few months.
 

xkape

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Jul 27, 2010
Messages
3,882
Reaction score
37
Location
OH-IO
OK, honestly, I can't even attempt a guess at this. Has to be the comp and not the phone. Just root it without using the computer. I've seen a few threads on here about it.
 
Top