Restore old baseband?

marcogiudice

Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
199
Reaction score
0
Location
Jupiter, FL
have no fear your boy is here, i have everything you ever need on *********** under the name fbiguido... but for the base its the last link on this page baseband.zip - *********** download free under my name as baseband.03 and .04 both are update.zip method to load...
have fun and dont worry i have everything backed up and if you need help. feel free to pm me and ask! edit baseband.03 is the 2.1 and bandband.04 is the first froyo and baseband1.43.01p is lastest pete's all in one 2nd froyo update
so .03 is the old one your looking for and baseband1.43.01p is the lastest one if you want to go back


So I can just download the zip and update it in the startup screen even if I am going backwards?

Can I use the 2.1 baseband with 2.2 froyo? I had the best service before I rooted my phone which was in 2.1.
yes you can use any baseband on any rom or version you liked, it dont matter!
but you have to re flash the baseband you want everytime you want to change it, in SPRecovery by holding the x button and powering on ur phone and hitting the install button... and just b'cuz you go back to an old nandroid backup of something that had a different baseband it will stay the most recent one til you reflash the baseband.. you can check for yourself by hitting setting, about phone and look for baseband version and it will tell you which one your currently on
 
Last edited:

brybe

New Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
18
Reaction score
0
have no fear your boy is here, i have everything you ever need on *********** under the name fbiguido... but for the base its the last link on this page baseband.zip - *********** download free under my name as baseband.03 and .04 both are update.zip method to load...
have fun and dont worry i have everything backed up and if you need help. feel free to pm me and ask! edit baseband.03 is the 2.1 and bandband.04 is the first froyo and baseband1.43.01p is lastest pete's all in one 2nd froyo update
so .03 is the old one your looking for and baseband1.43.01p is the lastest one if you want to go back


So I can just download the zip and update it in the startup screen even if I am going backwards?

Can I use the 2.1 baseband with 2.2 froyo? I had the best service before I rooted my phone which was in 2.1.
yes you can use any baseband on any rom or version you liked, it dont matter!
but you have to re flash the baseband you want everytime you want to change it, in SPRecovery by holding the x button and powering on ur phone and hitting the install button... and just b'cuz you go back to an old nandroid backup of something that had a different baseband it will stay the most recent one til you reflash the baseband.. you can check for yourself by hitting setting, about phone and look for baseband version and it will tell you which one your currently on


Thanks, I'm giong to try 41 because 43 is erratic. I'll be at 4 bars but everytime I hit dial it immediately goes to 0 bars. Even with "4 bars" my 3g is slow and acts like it did when I use to have 1 bar. I think it's a false reading of 4 bars.
 

marcogiudice

Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
199
Reaction score
0
Location
Jupiter, FL
So I can just download the zip and update it in the startup screen even if I am going backwards?

Can I use the 2.1 baseband with 2.2 froyo? I had the best service before I rooted my phone which was in 2.1.
yes you can use any baseband on any rom or version you liked, it dont matter!
but you have to re flash the baseband you want everytime you want to change it, in SPRecovery by holding the x button and powering on ur phone and hitting the install button... and just b'cuz you go back to an old nandroid backup of something that had a different baseband it will stay the most recent one til you reflash the baseband.. you can check for yourself by hitting setting, about phone and look for baseband version and it will tell you which one your currently on


Thanks, I'm giong to try 41 because 43 is erratic. I'll be at 4 bars but everytime I hit dial it immediately goes to 0 bars. Even with "4 bars" my 3g is slow and acts like it did when I use to have 1 bar. I think it's a false reading of 4 bars.
if 1.43.01p isnt working for you i would just stick with baseband.03 the 2.1 radio cuz the baseband.04 is the one that most people complained about ... so stick with .03 or .1.43.01 in my opinion!
 

brybe

New Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
18
Reaction score
0
yes you can use any baseband on any rom or version you liked, it dont matter!
but you have to re flash the baseband you want everytime you want to change it, in SPRecovery by holding the x button and powering on ur phone and hitting the install button... and just b'cuz you go back to an old nandroid backup of something that had a different baseband it will stay the most recent one til you reflash the baseband.. you can check for yourself by hitting setting, about phone and look for baseband version and it will tell you which one your currently on


Thanks, I'm giong to try 41 because 43 is erratic. I'll be at 4 bars but everytime I hit dial it immediately goes to 0 bars. Even with "4 bars" my 3g is slow and acts like it did when I use to have 1 bar. I think it's a false reading of 4 bars.
if 1.43.01p isnt working for you i would just stick with baseband.03 the 2.1 radio cuz the baseband.04 is the one that most people complained about ... so stick with .03 or .1.43.01 in my opinion!


Thanks, do you have a link to a baseband download you would recommend? If it's the one that I had in 2.1 (This last Sunday and before), I would love that one because I had no problems before I rooted.
 

marcogiudice

Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
199
Reaction score
0
Location
Jupiter, FL
Thanks, I'm giong to try 41 because 43 is erratic. I'll be at 4 bars but everytime I hit dial it immediately goes to 0 bars. Even with "4 bars" my 3g is slow and acts like it did when I use to have 1 bar. I think it's a false reading of 4 bars.
if 1.43.01p isnt working for you i would just stick with baseband.03 the 2.1 radio cuz the baseband.04 is the one that most people complained about ... so stick with .03 or .1.43.01 in my opinion!


Thanks, do you have a link to a baseband download you would recommend? If it's the one that I had in 2.1 (This last Sunday and before), I would love that one because I had no problems before I rooted.
baseband .03 is the stock 2.1 radio. you have the link its in my first post where you got all the others.. in my opinion .01.43.01p is the best i ever tried and .03 wasnt bad either.. so those are your 2 options
btw way give it time you have to put alot things into prospective like weather conditions and etc. that will affect your radio singal and have you believe its bad... stick with .03 and call it a day thats stock 2.1
here you go direct link to .03

http://www.***********/account/file/ccf6_mwl/baseband03update.html?sId=FYqy6UchNDtHlNER
 
Last edited:

brybe

New Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
18
Reaction score
0
^^Thanks. I'll probably try .43 again in a week or so. Right now I'm just frustrated and 2.1 baseband seems to be working.
 
Top