Problem using Bluetooth headsets

razrRay5

New Member
Joined
May 16, 2013
Messages
7
Reaction score
0
Hello Forum,

In trying both a just purchased Jawbone ICON & a LG HBM-210, I am having no problem pairing to my DROID RAZR M. I can press to call & I can answer a call, but I can not hear anything or be heard. I tried calling my voicemail I heard nothing while set to "bluetooth" , but heard as should in either "speaker" or "handset" selections.

I returned the Jawbone, thinking it was defective, but then tried using the LG HBM-210 with my Blackberry Curve & it worked no problem.

I am wondering if I cleared out the Bluetooth devices on the DROID, would it make a difference?
- currently the RAZR sees 3 devices being the Blackberry 9300, Jawbone ICON, & LG HBM-210
- also, I can NOT figure out how to remove the bluetooth devices on the RAZR
 
OP
R

razrRay5

New Member
Joined
May 16, 2013
Messages
7
Reaction score
0
Can someone instruct me on how to delete bluetooth devices from my Razr M ?
 

leeshor

Gold Member
Joined
Jan 30, 2012
Messages
4,336
Reaction score
1,423
Location
Norcross, GA - USA
You should be able to long press the device name and tap remove.

You have 2 threads going on the same subject so things can get confusing.
 
OP
R

razrRay5

New Member
Joined
May 16, 2013
Messages
7
Reaction score
0
You should be able to long press the device name and tap remove.

You have 2 threads going on the same subject so things can get confusing.


1. Thank you for the advice on the long press on the device name to remove. That worked & i did remove both Jawbone & LG headsets.

2. I sent to the 2 threads (Tech Support & End-User Forum), wondering which may be better approach.

3. Note that even after removing LG (I sent Jawbone back), it pairs, it can do incoming & outgoing, but I cannot hear or be heard !!!
 

wcjeep

Active Member
Joined
Aug 23, 2010
Messages
677
Reaction score
63
Location
Earth
Have you checked device bluetooth settings when paired? Does it say phone and media are checked for sync?
 
OP
R

razrRay5

New Member
Joined
May 16, 2013
Messages
7
Reaction score
0
Have you checked device bluetooth settings when paired? Does it say phone and media are checked for sync?

I have to call myself a novice user, as these steps are not so intuitive for me (lol)...

I am not sure if I know how to "check device bluetooth settings..."

-- when I do a long press of the crank/wheel , I see :
-- Rename : LG HBM-210
-- Unpair
-- Profiles - Phone audio : Use for phone audio (this has a check mark)
 
OP
R

razrRay5

New Member
Joined
May 16, 2013
Messages
7
Reaction score
0
I have to call myself a novice user, as these steps are not so intuitive for me (lol)...

I am not sure if I know how to "check device bluetooth settings..."

-- when I do a long press of the crank/wheel , I see :
-- Rename : LG HBM-210
-- Unpair
-- Profiles - Phone audio : Use for phone audio (this has a check mark)

NEW ADD'L Question Please :

Is it possible that my headset issue has anything to do with a Android Update?
-- I've seen where some are having trouble with "jellybean" , etc...
-- I've not wanted to move to that platform by choice, but wonder what if ???
-- Under About Phone I see : [ System Verison: 98.15.66 XT907.Verizon en.US ] , [ Android version: 4.1.2 ] , [ Build Number: 9.8.1Q-66 ]
 
Top