"Please reboot phone manually"

mrnate01

New Member
Joined
Jun 16, 2010
Messages
9
Reaction score
0
I keep getting this message from RSD Lite. Has anyone else encountered this and found a workaround. I found one other place online that talked about it, but there idea didn't work.
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
Is the phone already booted up? If so just ignore that.
 
OP
M

mrnate01

New Member
Joined
Jun 16, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Yes, it goes through the flashing procedure all the way to 100%, but when it powers on it is still the same old 2.1. So I reboot it manually and I get the same result.
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
So you are on stock 2.1 and looking to downgrade to 2.0.1 then?
 
OP
M

mrnate01

New Member
Joined
Jun 16, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Ya, unless there is another way to root my phone. I've never done it before, I spent all night reading and I was doing great til I hit this little speed bump.
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
Try flashing the 2.1 with SPRecovery sbf. Instructions/files found in the Hacking FAQ section sticky.
 
OP
M

mrnate01

New Member
Joined
Jun 16, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Ya that's what I've been doing, thats where I'm getting the errors
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
You said you were flashing the 2.0.1 sbf...well then if you were really flashing 2.1 with SPRecovery, then try flashing the 2.0.1 .
 
OP
M

mrnate01

New Member
Joined
Jun 16, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Mmkay. I'll give that a shot. I was sure I was using the right one, maybe I wasn't.
 
Top