Overhauled SetCPU

serveitup911

Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
284
Reaction score
0
SetCPU was just overhauled with a redesigned UI and a new feature of basically unlimited profiles!

I figured this was enough of a change to warrant a new thread to post all of our profiles.

I'll start:

  1. CPU Temp >55.0 C - 400 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 100
  2. CPU Temp >50.0 C - 500 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 95
  3. Screen Off - 550 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 90
  4. Charging AC/Full - 550 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 85
  5. Charging USB/Full - 600 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 80
  6. Battery <6% - 400 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 75
  7. Battery <16% - 500 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 70
  8. Battery <31% - 550 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 65
  9. Battery <41% - 600 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 60
  10. Battery <51% - 700 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 55
  11. Battery <100% - 800 Max 250 Min - Ondemand - Priority: 50

Running P3Droid LV 7 slot 250 - 800 MHz kernel

Sampling rate: 31250
Up Threshold: 75
Ignore nice load: 0
Powersave bias: 0
 

DF Smod

Silver Member
Joined
Apr 23, 2010
Messages
11,341
Reaction score
93
I was putting off updating the SetCPU because I pushed it in the system and themed it, but the new UI is nice, definately worth re-theming
 
OP
serveitup911

serveitup911

Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
284
Reaction score
0
With all the profiles options now, I may go up to a higher kernel.
It will be no problem managing heat and battery life now!
I have stability tested my cpu at up to 1.2 GHz, so it has been wanting to work harder than 800 MHz :)
 

ecsnead69

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
May 6, 2010
Messages
1,316
Reaction score
1
Location
Virginia
yeah, looks great. It also has a few new themes!!

Tparker, when you theme it, how do you put it back?? adb push?? Thanks..
 

ecsnead69

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
May 6, 2010
Messages
1,316
Reaction score
1
Location
Virginia
Just pulled the app to my PC, opened it up and I found that it has three widget backgrounds already.. black, gray, and clear. I haven't been able to figure out how to change the background though. Anybody had any luck??
 

DF Smod

Silver Member
Joined
Apr 23, 2010
Messages
11,341
Reaction score
93
yeah, looks great. It also has a few new themes!!

Tparker, when you theme it, how do you put it back?? adb push?? Thanks..

Just now I had troubles, I tried to theme the update that got placed in Data/App and push it in the system to overwrite the old one I had in there, I kept getting FC's, I guess an update is not an entire
.apk when you have one stored in data and one in system...so I had to uninstall everything redownload the updated version, pull it from the system put my Transparent theme to it and push it into the System with Better Terminal

I am definately liking this UI and the text colors are a nice add
 

DF Smod

Silver Member
Joined
Apr 23, 2010
Messages
11,341
Reaction score
93
Anybody had any luck??

All I know is that the "clear" isn't really clear. I put all my widget backgrounds in PhotoShop and use the Magic Eraser Tool on them and then put them back and get a Fully Transparent Background

The older version had the same three widget backgrounds, I don't remember exactly where that option was though
 

ecsnead69

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
May 6, 2010
Messages
1,316
Reaction score
1
Location
Virginia
What ROM are you running? What are the commands you use to push the file back with terminal??
 

DF Smod

Silver Member
Joined
Apr 23, 2010
Messages
11,341
Reaction score
93
What ROM are you running? What are the commands you use to push the file back with terminal??

BB 0.2

With the .apk on your SD

And renamed to setcpu.apk

Terminal Command

su
sysrw
cd /sdcard
cp -R setcpu.apk /system/app
sysro
sync
reboot
 

mkthnx001

Member
Joined
Nov 16, 2009
Messages
276
Reaction score
0
Location
United States
The new UI and features are great in my opinion. I also took this opportunity to increase my overlocking numbers. :)

Curious to see what running at 1.1GHz/125MHz while the battery is over 60% does to my battery life since I send/receive hundreds (300+) of texts daily. Not too much of a drain I hope.
 

ecsnead69

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
May 6, 2010
Messages
1,316
Reaction score
1
Location
Virginia
yeah, I am on Jrum 1.1 and the sysrw command isn't recognized.... I will find another way.... there's always adb..... thanks though!
 

coolbho3000

New Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
20
Reaction score
0
Anybody had any luck??

All I know is that the "clear" isn't really clear. I put all my widget backgrounds in PhotoShop and use the Magic Eraser Tool on them and then put them back and get a Fully Transparent Background

The older version had the same three widget backgrounds, I don't remember exactly where that option was though

They're just kind of hanging around in there. I haven't gotten around to implementing background changing yet. Probably in the next version. You can manually switch them in the zip if you want, or make your own.
 
Top