One Click root w/2.2.1 frg83?

sgregory111

Member
Joined
Feb 1, 2010
Messages
56
Reaction score
0
Location
Florida/Ohio
SuperOneClick did not work for me

I just received a brand new droid as a warranty replacement and could not get this to work. It sat waiting for device and never found it.

Any thoughts or help would be appreciated.
 

wormwonder

New Member
Joined
Jan 2, 2011
Messages
2
Reaction score
0
I just received a brand new droid as a warranty replacement and could not get this to work. It sat waiting for device and never found it.

Any thoughts or help would be appreciated.


Thats because you gotta unmount your SD card first.
 

sgregory111

Member
Joined
Feb 1, 2010
Messages
56
Reaction score
0
Location
Florida/Ohio
Debugging enabled

Yes it was. I have had trouble with RSDlite recognizing either the old or new droid. Soup to Root had no problem when it routed 2.2 on old phone. Never tried super one click before.
 

currensy

Member
Joined
Aug 21, 2010
Messages
96
Reaction score
0
Location
South
Well you have to uncheck USB Debugging when you start it, then check it, then uncheck it again
 

Raydee35

Member
Joined
Dec 9, 2009
Messages
367
Reaction score
20
I also could not get Superoneclick to work, waiting for device is what I got. I tried unmounting, mounting and all that with no luck.
 

Trofn8er

Member
Joined
Sep 28, 2010
Messages
101
Reaction score
0
Location
San Diego,CA
I also could not get Superoneclick to work, waiting for device is what I got. I tried unmounting, mounting and all that with no luck.


I have experience rooting droid 1's all different ways...I've used Flashing sprecovery with rsdlite, Easy Root when we had 2.1, no problem, used Z4 no problem and last night I tried using superoneclickroot and never could get it to work...maybe it's finicky beast idk...but I used old faithful rsdlite...I rooted the phone in about 5 minutes.

You should try it...it's really pretty easy. I'll be glad to help you if you have problems.
 

Raydee35

Member
Joined
Dec 9, 2009
Messages
367
Reaction score
20
I actually have the Rsdlite on my PC but honestly I got nervous and decided to wait.
 

sgregory111

Member
Joined
Feb 1, 2010
Messages
56
Reaction score
0
Location
Florida/Ohio
I can never get RSDLITE to detect phone

For some reason RSDlite never detects the phone. Drivers are installed and PC acknowledges that it is connected. I can access the phone from the PC, but it is never detected by RSDlite. Perhaps related to why oneclick is having problems. After I experienced this before I used soup to root and it worked fine. I am hoping they get a version soon for 2.2.1.

If anyone has experience with RSDlite not detecting devices and how to resolve I am very interested.

Thanks.
 

Trofn8er

Member
Joined
Sep 28, 2010
Messages
101
Reaction score
0
Location
San Diego,CA
For some reason RSDlite never detects the phone. Drivers are installed and PC acknowledges that it is connected. I can access the phone from the PC, but it is never detected by RSDlite. Perhaps related to why oneclick is having problems. After I experienced this before I used soup to root and it worked fine. I am hoping they get a version soon for 2.2.1.

If anyone has experience with RSDlite not detecting devices and how to resolve I am very interested.

Thanks.


When you have your phone in the bootloader screen and plugged into the PC what does rsdlite say?
 

Trofn8er

Member
Joined
Sep 28, 2010
Messages
101
Reaction score
0
Location
San Diego,CA
For some reason RSDlite never detects the phone. Drivers are installed and PC acknowledges that it is connected. I can access the phone from the PC, but it is never detected by RSDlite. Perhaps related to why oneclick is having problems. After I experienced this before I used soup to root and it worked fine. I am hoping they get a version soon for 2.2.1.

If anyone has experience with RSDlite not detecting devices and how to resolve I am very interested.

Thanks.

If RSDLITE shows anything on the bottom half of the screen then it has found your phone. click the button on the top right of RSD that has a lot of little dots on it....find the sbf file that you have unzipped select it then follow direction from there
 
Top