Notification LED no working w/BB V0.4

hrdnhvy

Member
Joined
Mar 13, 2010
Messages
613
Reaction score
0
Location
WI
Ive been running BB V0.4 for about day & 1/2 & I just now realized my little notification led on upper right corner is no longer working...anyone else experience this, it used to come on, notify of new emails & such but nuthin now, & yes I made sure notification settings are on.
 

bbleecker

New Member
Joined
Mar 28, 2010
Messages
9
Reaction score
0
I am only experiencing this problem when I use the DROID as a bedside clock. I really wish there was a way to force the led to work
 

ASN-121

Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
202
Reaction score
0
Location
Mesa
@OP-
Just want to make sure, but you do realize that, as of 2.1, the notification LED only comes on when the screen is off.

@bbleecker-
Download LEDs Hack (Root Only) on the marketplace. I use it to force the lower LEDs off and keep the top on.
 

bbleecker

New Member
Joined
Mar 28, 2010
Messages
9
Reaction score
0
I understand that the leds only work when the screen is off, that is not the problem, it is when I am using the device as a bedside clock in the moto dock. It just would be nice to glance over and see if there were any messages.

Downloading LEDs Hack NOW
 

pnhst

New Member
Joined
Feb 10, 2010
Messages
10
Reaction score
0
LED's hack gets rid of the lights on the touch sensitive keys but i dont think it effects the notification light.. if you have your time flying around your screen the screen is still on, as a result no notification lights.. I know this because every night at like 12:30 i get a stupid email that shows no notification light with LED's hack on..
 

ASN-121

Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
202
Reaction score
0
Location
Mesa
There's an option in LEDs Hack to disable the top LED and one to disable the bottom. I have the one for the top unchecked, and when mine is in the cradle (screen off), I get notifications for email and texts.
Hopefully that helps. Though it could be the fact that I use Gmail Notifier or Handcent, not sure.
 
Last edited:

bbleecker

New Member
Joined
Mar 28, 2010
Messages
9
Reaction score
0
I have tried all the setting in LEDs Hack, nothing makes a difference. In the Bedside mode the clock is displayed hence the screen is on.
 

patryn150

New Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
18
Reaction score
0
Location
Lawrence, KS
I had this issue with Handcent (and only Handcent). I had to fully uninstall Handcent & reinstall it. A standard clear data/cache did not work for it. Upon the reinstall, my LED works again.
 
Top