New

pokskip

Member
Joined
Aug 30, 2011
Messages
59
Reaction score
1
Good news I guess to people using this phone I down loaded ROM tool box from the market, and your able to use the font changer to change the font to many themes, root required of course. I was Leary to attempt this but tried anyways. Will try the other stuff later to see if it messes up the phone or not. Like the battery level icon and such. One of the few things we can do with this phone lol!!!

Sent from my C771 using DroidForums
 
OP
P

pokskip

Member
Joined
Aug 30, 2011
Messages
59
Reaction score
1
trying to upload some pictures but its not letting me, so ill have those up for yall to check out soon. i hope.
 

JSM9872

Super Moderator
Staff member
Premium Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
12,825
Reaction score
283
Location
Pennsylvania...
Current Phone Model
Galaxy S22+
Welcome to DroidForums we are glad to have you with us!! And congrats on the shiny new Razr!!
 

gflam

Developer
Developer
Theme Developer
Joined
Jun 14, 2010
Messages
1,900
Reaction score
29
Location
Jersey
Welcome to the forum!

Sent from my evo 3d at 1.8ghz
 

greg1956

New Member
Joined
Jun 19, 2012
Messages
5
Reaction score
0
im new to this forum. Ive been reading alot about rooting droid bionic.I have the the droid bionic 2.3.4 version running on 5.9.905.XT875. I would love to root and run Ice Cream on my phone Can anyone help me out>thanks for your help There is so much info dont know where to start

Greg
 
Last edited by a moderator:

JSM9872

Super Moderator
Staff member
Premium Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
12,825
Reaction score
283
Location
Pennsylvania...
Current Phone Model
Galaxy S22+
Welcome to DF!! Sorry, I don't know much about the Bionic but I moved your thread to the Bionic Hacks section to let the pros help you out :)
 

94lt1

Super Moderator
Staff member
Premium Member
Joined
Jan 16, 2012
Messages
17,048
Reaction score
4,014
Location
SE TX
Current Phone Model
Droid Turbo 2
Welcome aboard :)
 

jcwilliams

Senior Member
Joined
Jul 21, 2010
Messages
1,392
Reaction score
3
Location
OH
You don't need to root to install ics...

So you want both root and ics right?
 
Top