Need theme testers for Infinite Cha0s!

es0tericcha0s

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Aug 6, 2010
Messages
283
Reaction score
0
Location
Orlando, Fl.
Hey guys. I was bored this morning and thought I would check out SS5.1 and port my theme to it. I'm really not the best tester in the world, so would prefer to have a few people who are familiar with the rom and / or theme testing to go over this with me.

http://www.droidforums.net/forum/project-elite/132535-theme-infinite-cha0s.html#post1369942

That'll give ya a rough idea of what we are working with here. Let me know if you're interested in helping via messaging here, PM, or on Talk using my screen name. (They are zeros, not "O"s.)

Thanks for stopping by!
 

noiofnine

Member
Joined
Jun 21, 2010
Messages
105
Reaction score
0
I would love to help a fellow themer but ill be out of town all week and since its "vacation" time I'm sure the other half wouldn't like me testing and playing arojund with the phone all week. So that being said if ur still in need the following week ill be glad to help.

Sent from my Droid using DroidForums App
 
OP
E

es0tericcha0s

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Aug 6, 2010
Messages
283
Reaction score
0
Location
Orlando, Fl.
LoL I understand how that is... Hopefully it'll be posted by the time you get back and you'll get to see it in all it's glory... ;)
 

beneharris

Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
317
Reaction score
0
Location
portland
I applied it, got some boot loops, so I went ahead and restored, but now my market is gone. Any idea why this may have happened? Ill try rewiping and installing your theme again.

Sent from my Droid using DroidForums App
 
OP
E

es0tericcha0s

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Aug 6, 2010
Messages
283
Reaction score
0
Location
Orlando, Fl.
I applied it, got some boot loops, so I went ahead and restored, but now my market is gone. Any idea why this may have happened? Ill try rewiping and installing your theme again.

Sent from my Droid using DroidForums App

I've no idea man. I've flashed it probably 10 times and haven't had any issues like that!

Let me flash CWM and flash with it and see if it's any different than RZR for some reason.

Update: I flashed CWM and then flashed my theme, it worked. Then I wiped everything, fresh install with CWM, installed theme, no issues. I was using the original stock themed 5.1 though. I am gonna try it again on top of a themed version and see what happens.
Also just flashed the themed rom over my themed version of the stock rom and then flashed my zip over that as well and still no loops. *shrug* Sorry buddy.
 
Last edited:
Top