Motorola Milestone A854 (Alltel) data not working

owensri

New Member
Joined
Feb 6, 2011
Messages
3
Reaction score
0
:)Hi. I rooted my Alltel Milestone the other night, and installed a stock 2.2 Froyo rom for the Verizon Droid. Everything went well except for the 3G data. I cannot get an mobile internet connection anymore. 3G would pop up briefly, but then dissappear. WiFi, GPS, Phone, and Texting all work fine, and the phone still registered and programmed with the Alltel network fine. Its just the data will not work. Any suggestions on what I should do to get the data connection to work again?

Thanks!
 
OP
O

owensri

New Member
Joined
Feb 6, 2011
Messages
3
Reaction score
0
:)Hi. I rooted my Alltel Milestone the other night, and installed a stock 2.2 Froyo rom for the Verizon Droid. Everything went well except for the 3G data. I cannot get an mobile internet connection anymore. 3G would pop up briefly, but then dissappear. WiFi, GPS, Phone, and Texting all work fine, and the phone still registered and programmed with the Alltel network fine. Its just the data will not work. Any suggestions on what I should do to get the data connection to work again?

Thanks!

Called Alltel, and they told me what the problem was. The mobile network logon information was using the wrong xxx-xxx-xxxx@something.com

It's supposed to be my 10 digit Alltel number @alltel.net. He told me there wasn't any way to change it, since it comes programmed from Motorola that way. Does anybody know if it is possible to change it, like some secret dialer code or something? If so, I would have a fully functional phone again. :)
 
OP
O

owensri

New Member
Joined
Feb 6, 2011
Messages
3
Reaction score
0
Did you get this fixed?

Yes. They sent me out a new phone, and I re-rooted it the same way as the other. However, this time, I chose to install Busybox, and that somehow made a difference, and didn't change the login information.

I am happy and sucessfully running 2.2.2 FRG83G Build on my now A855 "Droid". :p
 
Top