MMS does not send picture messages

jdhochma

New Member
Joined
Jan 25, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Hey,
Semi-noob here. I've clearly been able to root my phone and install the most recent BB, however, I have encountered a problem. As my post states, I cannot sent picture messages. I can send normal sms messages and receive picture messages but cannot send them. I thought this issue was addressed somewhere but was unable to find it. I notice this problem in the Cyanogen Roms as well. Does anyone know of a fix for this problem? If so, your help would be greatly appreciate. Thanks in advance.
 

peteralfonso

Premium Member
Premium Member
Developer
Joined
Mar 18, 2010
Messages
844
Reaction score
1
Just replace it with the original MMS app that does not have all the features of the new one and it will work perfect :)
 
OP
J

jdhochma

New Member
Joined
Jan 25, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Does some one have it or could they PM so that I could put in on my droid...thanks in advance.
 
OP
J

jdhochma

New Member
Joined
Jan 25, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Does anyone have the file???? I tried to pull one from a ROM dump but it would just delete the app from my app drawer and read 0.0 on the application manager. I couldn't be the only one having this problem? :icon_eek:
 

truckrod

Member
Joined
Feb 24, 2010
Messages
82
Reaction score
0
Just a note if u have handcent and have removed your stock mms off your phone with term emulator then that is the reason for the proplem your havin I found the same thing I had to reinstall the rom n not rmmms . Leave both just set all your notafactions to the mms u use the most n it will work fine.
 

GirLuvsDroid

Senior Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
1,550
Reaction score
1
Location
Wilmington, DE
Does anyone have the file???? I tried to pull one from a ROM dump but it would just delete the app from my app drawer and read 0.0 on the application manager. I couldn't be the only one having this problem? :icon_eek:

Did you put the file in /system/app?
 
OP
J

jdhochma

New Member
Joined
Jan 25, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Does anyone have the file???? I tried to pull one from a ROM dump but it would just delete the app from my app drawer and read 0.0 on the application manager. I couldn't be the only one having this problem? :icon_eek:

Did you put the file in /system/app?

Yes...i used root explorer and followed all the directions and changed the permissions.
 

GirLuvsDroid

Senior Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
1,550
Reaction score
1
Location
Wilmington, DE
Does anyone have the file???? I tried to pull one from a ROM dump but it would just delete the app from my app drawer and read 0.0 on the application manager. I couldn't be the only one having this problem? :icon_eek:

Did you put the file in /system/app?

Yes...i used root explorer and followed all the directions and changed the permissions.

PM me with your e-mail address and I'll send you mine, which has been zipaligned already and I can confirm does work (with video, too) on BB V1.0.

A point of clarification -- I use Handcent, but you need a working version of the stock MMS app in /system/app for Handcent to be able to send video and pics.
 
Last edited:
OP
J

jdhochma

New Member
Joined
Jan 25, 2010
Messages
6
Reaction score
0
I figured out the problem, or at least i got it resolved. I wiped data and cache and started from scratch. I've switched between a few different roms and it appears the problem is solved. I think it had something to do with sprite backup/restore though. I didn't use that this time and started anew. Hope this helps anyone with the same problem.
 
Top