Locked up on moto loader?

jd1306

New Member
Joined
Apr 13, 2010
Messages
10
Reaction score
0
I downloaded and went to install cyaongen and upon reboot after install it locks up on the moto screen? Any ideas?

Thanks

jd
 
OP
J

jd1306

New Member
Joined
Apr 13, 2010
Messages
10
Reaction score
0
Twice. Tried the second time after it locked up again, and it just hangs on the bootloader now.
 
OP
J

jd1306

New Member
Joined
Apr 13, 2010
Messages
10
Reaction score
0
Flashed clockwork, then installed cm.
 

JCo352

Senior Member
Joined
Feb 11, 2010
Messages
1,825
Reaction score
0
Location
Texas
Maybe revert to your backup, delete CM, redownload, then reflash.
 
OP
J

jd1306

New Member
Joined
Apr 13, 2010
Messages
10
Reaction score
0
Reflashed and downloaded. Things worked that time. Thanks! !
 
OP
J

jd1306

New Member
Joined
Apr 13, 2010
Messages
10
Reaction score
0
Is it possible for root privileges to disappear but still have the ninja icon? its telling me i do not have privileges in ROM manager? Hm?

edit: i keep getting, An error occured while attempting to run privileged commands!
 
Last edited:

pc747

Regular Member
Rescue Squad
Joined
Dec 23, 2009
Messages
25,469
Reaction score
6,906
I would paste it but I'm locked from the server. The answr is in clockwork troubleshooting guide thread.

Sent from my Droid using Tapatalk
 

dricks818

New Member
Joined
May 25, 2010
Messages
1
Reaction score
0
i tried instaling licorise ice 1.1 and once i installed it it goes blank after the motorola sign plz help
 
Top