Just put on UD3.0.0 and Now No 3G?s

Abbreviations

Member
Joined
Sep 9, 2010
Messages
44
Reaction score
0
I just installed UD3.0 and now my phone is stuck in airplane mode and ive tried everything wifi doesnt work and either does 3g ive restored my phone to a different rom and it still doesnt work?
 

*22899

Premium Member
Premium Member
Joined
Jun 6, 2010
Messages
518
Reaction score
5
Location
Wisconsin
Most Gingerbread ROMs drop 3g after phone calls, but your issue is unique. I've never heard of anyone losing 3g all together. Is there anymore info you can share with us.
 

elcompaLalo

Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
415
Reaction score
0
Location
SinCity
I've had that happen to me, turned out to be a bad theme. I'm afraid an sbf back to stock may be your only solution.

Sent from my DROID2 using Tapatalk
 

furbearingmammal

Super Moderator
Joined
Jun 16, 2010
Messages
11,081
Reaction score
365
Location
Anywhere you're not
Website
swdouglas.blogspot.com
Current Phone Model
32GB Moto X Developers Edition
Twitter
furryvarmint
If a backup or new ROM with full wipe doesn't restore your 3G then you will have to SBF back to stock.

Also, just a suggestion, try posting bug reports or issues with a specific theme in the theme's forum. It might help you get visibility and more-specific answers. :)
 

kinfolk248

Active Member
Joined
May 11, 2010
Messages
993
Reaction score
105
Location
Jackson, Ms
May want to go into the programming menu, dial ##7764726 don't exactly know what's what but ur phone number and whatnot should be something or anoother idk lol, and check to see if everything is ok, something similar happened to me once, I couldn't get any service and that's what it turned out to be, also it may just be a bad theme that's happens too...
 
OP
A

Abbreviations

Member
Joined
Sep 9, 2010
Messages
44
Reaction score
0
May want to go into the programming menu, dial ##7764726 don't exactly know what's what but ur phone number and whatnot should be something or anoother idk lol, and check to see if everything is ok, something similar happened to me once, I couldn't get any service and that's what it turned out to be, also it may just be a bad theme that's happens too...

It says I need a password now?
 

kinfolk248

Active Member
Joined
May 11, 2010
Messages
993
Reaction score
105
Location
Jackson, Ms
Its six zeros, 000000. But idk what's to be messed with in there so ask before u seriously f something up...

And try to flash a different rom first, but seriously ask before u potentially screw the program menu up
 

kinfolk248

Active Member
Joined
May 11, 2010
Messages
993
Reaction score
105
Location
Jackson, Ms
Well damn,...If your sure its the phone and not just a downed data period on verizons behalf then you may wanna ask someone about that programming menu or if you dare call big v and ask them what the deal is
 

furbearingmammal

Super Moderator
Joined
Jun 16, 2010
Messages
11,081
Reaction score
365
Location
Anywhere you're not
Website
swdouglas.blogspot.com
Current Phone Model
32GB Moto X Developers Edition
Twitter
furryvarmint
I'd call VZW and, making no mention of your rooting, ROMing, or use of RSD Lite, ask them if there's a problem in the area. If not, tell them about your phone, and if it's been less than a year since you got your phone ask about a CLN replacement. If it's been more than a year punch the ESN into the Motorola's support site and see if you have any Motorola warranty left.
 
Top