how do i full flash my droid to cricket

tlolley82

New Member
Joined
Jun 19, 2010
Messages
3
Reaction score
0
hey i was wondering how i can fullflash my droid to a service provider called cricket wireless.....can any one please help.....:greendroid:
 

titans

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,645
Reaction score
0
I don't think you can.
 

tiggerxplur

Member
Joined
Jan 20, 2010
Messages
650
Reaction score
1
Location
Phoenix AZ
i have seen on google that you can cause its a cdma network but when i had cricket and wanted to flash over an altell phone anyone i went to said i would lose picture messaging and about half the other features not sure if you would lose browsing on it though just make sure to research it a bit and find someone thats trust worthy to flash it
 
OP
T

tlolley82

New Member
Joined
Jun 19, 2010
Messages
3
Reaction score
0
ive talked toalotof different flashing experts and the phone was previously fully flashed but when i bought it the girl who had the flash had reset the phone and guess that messed the flash up....they say they can do it but i was wondering if and how to do it myself...or where to find the steps on doing it......


thnks
 

jlr2012

New Member
Joined
Jul 11, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Well, I don't know how to flash the phone to cricket, but where I live there's a guy that did fully flash my droid and also root the phone 2.1 (ESE 53) SMOKED GLASS V6.0. An everything works, all the app, google, gps, but the internet speed with cricket is slow, so I use most of the time my wifi. He did charge me 75
 

dlwhtrose

Super Moderator
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Dec 10, 2009
Messages
2,810
Reaction score
31
Location
God forsaken desert, wishing to be back in Dixie
hey i was wondering how i can fullflash my droid to a service provider called cricket wireless.....can any one please help.....:greendroid:

If it is a Motorola Droid I think you can root it the same way those of us on Verizon have done it. This is because Cricket Wireless is owned by Verizon and they are also a CDMA format like Verizon.
 
Joined
Jun 28, 2010
Messages
31
Reaction score
0
Yea you can flash your droid to cricket and its pretty easy, you'll need hw serial port,cdma workshop 2.7 or higher and the latest drivers from motorola,now google"flash prl to droid" and the tuturial should be the first link,its actually on this site.follow each step and you'll have the basics for talk and text,once you have the prl flash you will need the esn added to metro,which is about 40 bucks,now for mms and web,you will need root. There is a tutorial for that as well.ill link you to it.

Edit:here's the link for the first tut. http://www.droidforums.net/forum/hacking-faqs/40348-howto-flash-droid-any-network-prl.html

Edit 2: just use this url it has everything you need:Motorola Droid Full Solution Updated
 

Zargon

Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
264
Reaction score
0
hey i was wondering how i can fullflash my droid to a service provider called cricket wireless.....can any one please help.....:greendroid:

If it is a Motorola Droid I think you can root it the same way those of us on Verizon have done it. This is because Cricket Wireless is owned by Verizon and they are also a CDMA format like Verizon.

Cricket is owned by Leap Wireless, not Verizon.
 

chrisngrod

New Member
Joined
Jun 16, 2010
Messages
12
Reaction score
0
Hey guys, just wanted you to know that a person I've been talking to has made a really helpful Android app for those trying to use the $45 plan.

It routes all the data through the proxy since it uses the code that u2nl and autostart provided. It sets up correct permissions and everything in just a couple of clicks (still called it a one click solution). You must have root access on your device just like you would need with u2nl and autostart.

You should always consider this over a proxy modification like the one built into the Android OS. 99 times out of 100 you will get better results.

[APP-BETA] greenK45 v1.0 - one click 3g internet/market for $45 plan
 
Top