GPS / Weather / Widgets Location Fix

ChevyNo1

Premium Member
Premium Member
Developer
Joined
Dec 28, 2009
Messages
5,354
Reaction score
5
OK, anyone running 4.3 has likely run into the issue of the news/weather widget not getting your location, google home page not getting it, etc. Here's the fix - I will also update the RM main link for 4.3 so any new downloads will also get the fix. This is an update.zip format file:

http://chevyno1.richstevenson.com/froyo/4.3/LocationFix.zip

Sorry it took so long but I was away all weekend!
 

lumpysherman

Member
Joined
Nov 28, 2009
Messages
328
Reaction score
2
Thanx Chevy you rock!

Sent from my 'Simply Stunning' Droid using Tapatalk
 

rich_r

Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
58
Reaction score
0
I haven't installed the patch - just SS4.3. Maps and New/Weather, Beautiful Widgets, Browser Location all seem to be working just fine. Should I apply the patch anyway?
 
OP
ChevyNo1

ChevyNo1

Premium Member
Premium Member
Developer
Joined
Dec 28, 2009
Messages
5,354
Reaction score
5
If you are NOT having problems - no reason to install the patch
 

solution

Member
Joined
Dec 24, 2009
Messages
153
Reaction score
0
OK, anyone running 4.3 has likely run into the issue of the news/weather widget not getting your location, google home page not getting it, etc. Here's the fix - I will also update the RM main link for 4.3 so any new downloads will also get the fix. This is an update.zip format file:

http://chevyno1.richstevenson.com/froyo/4.3/LocationFix.zip

Sorry it took so long but I was away all weekend!

Just applied this fix to Kang's frf84b build. Worked just fine, I'm fairly confident it will work for all roms having this issue. Just out of curiosity, is networklocator.apk the program that makes the connection to google analytics?
 

mforrest

Member
Joined
Jul 5, 2010
Messages
58
Reaction score
0
Do I put that .zip file in root folder of my sdcard? Do I need to rename it to anything? Can I push/install it with the terminal emulator? Or am I supposed to go into CW and install the file from there?

I am sure that you can tell I know just enough to cause even bigger problems for myself. Thanks for your patience and help.
 

Tornado Rex

Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
118
Reaction score
0
Use the install from sdcard option in CW. Or you can rename it update.zip and do it that way through SPR.
 

mforrest

Member
Joined
Jul 5, 2010
Messages
58
Reaction score
0
holy cr@p.. I did it and it worked... I love this rom.. I have tried A LOT of the roms and Chevy seems to be (by far) the least buggy and most complete. Thanks for the help. I really appreciate it.
 

mforrest

Member
Joined
Jul 5, 2010
Messages
58
Reaction score
0
now that it is applied, can i delete the .zip file from the sdcard? Or does it need to stay there for the patch to continue to work? Just trying to clean things up and have as much space available for future tinkering...dancedroid
 
Top