Dumb question

ryblock

Member
Joined
May 5, 2010
Messages
49
Reaction score
0
Location
North Carolina
So, I recently had to replace my SD card. Long story very short, there are no files on it now.

I have been using BB for a while. I have been using rom manager for a while as well.

So, I used rom manager to reload 1.1, and now am stuck on bootloop m. Any advice?
 

mike919

Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
656
Reaction score
0
Location
Erie, PA
you didn't back up your SD contents?? thats rough..

chances are you'll have to start from scratch... as obviously all data and restores are on your old SD..
 
OP
R

ryblock

Member
Joined
May 5, 2010
Messages
49
Reaction score
0
Location
North Carolina
Kids...enough said about the card.

However...i was rooted and running 1.1 without card. So I thought using rm would not hurt.

Sent from my ADR6300 using Tapatalk
 

mike919

Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
656
Reaction score
0
Location
Erie, PA
Kids...enough said about the card.

However...i was rooted and running 1.1 without card. So I thought using rm would not hurt.

Sent from my ADR6300 using Tapatalk

did you try restoring using ROM manager without your card? because ROM manager writes your restore to your SD card...

maybe i'm confused as to what actually happened... i'm also not 100% on how ROM manager works without an SD card... i don't have premium... i would think ROM manager still uses your SD card when downloading ROMS...
 

christim

Super Moderator
Rescue Squad
Joined
Jan 23, 2010
Messages
5,038
Reaction score
2
Location
New England
So, I recently had to replace my SD card. Long story very short, there are no files on it now.

I have been using BB for a while. I have been using rom manager for a while as well.

So, I used rom manager to reload 1.1, and now am stuck on bootloop m. Any advice?

First, make sure its not a battery issue as the phone tends to not get past the M logo if it thinks the battery is low.

Can you get into recovery? If you can get a backup to restore you can go that route. If not its RSD Lite to flash 2.1 or 2.01.

See item 2 in my sig. Sorry I know, hindsight, always make a backup of functioning rom before flashing a new one, or applying a theme.
 
OP
R

ryblock

Member
Joined
May 5, 2010
Messages
49
Reaction score
0
Location
North Carolina
Had new sd card in...and made backup. Didn't think about battery, need to charge somehow and retry

Sent from my ADR6300 using Tapatalk
 
Top