Compcache Capable Kernels

EnJoY

Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
93
Reaction score
0
Location
Massachusetts, USA
The following are CompCache enabled kernels. Please feel free to post if you know of others that I've missed. I recommend using ClockWork Recovery to install this patch for best results.

Edit (by Pete): Compcache is to be used on V0.6.2 or later. Reason being is that Compcache in Bugless Beast is more advanced than some other ROMs because you can choose the RAM usage by percentage rather than just turning it on or off. Be warned that flashing alternate kernels may overwrite my Compcache files, breaking the ability to change the RAM usage percentage (although it still may seem that it is working). To ensure that the percentage setting for Compcache is working, compare each setting by typing into a terminal "compcache stats" You should also note that if you install a kernel not compatible with Compcache, I designed the toolkit app to automatically remove the option to enable it.

|Pete

v0.3 - URL: Peter Alfonso

|Slayher

v1.6 - URL:
Froyo Kernels by slayher - CyanogenMod Forum
v1.7 - URL: Index of /DL/LFY/KERNELS

|P3Droid

v.32.7 - URL: P3Droid Kernels
Sapphire Kernels - Works with BB (Scroll Down): http://wiki.ccroms.net/sapphire/releases/2.0.0

|JDLFG

v.32.25 - URL: jdlfg kernels v.32.2.5 NEW - CyanogenMod Forum

|ChevyNo1

Compcache/Gingerbread - URL:
Index of /kernels-052011

|RaidZero


Low Voltage 2.6.32.9 - URL: http://www.droidforums.net/forum/raidzero/124467-kernels-low-voltage-2-6-32-9-a.html

|prime

Gingerbread URL:
http://www.droidforums.net/forum/cyanogenmod/127262-kernel-deprimed_test-break-if-you-can.html

|rMoD

URL: http://www.droidforums.net/forum/droid-hacks/132295-rmod-series-kernels.html

|CorCor67

URL: http://www.droidforums.net/forum/project-elite/147227-project-elite-kernels.htmlhttp://rootzwiki.com/showthread.php?948-Elite-Series-Kernels-V3

Enjoy... :greendroid:
 
Last edited:

J*Bishop

Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
532
Reaction score
0
awesome. this info should be posted in the sticky compcache thread. thx!
 

EvilGST

New Member
Joined
Dec 26, 2010
Messages
7
Reaction score
0
Hi,

I'm having a problem getting compcache to work with the P3 Kernels listed here. I've tried Slayher kernels and it seems to work with them but, the speed listed is not the speed I get :/ ex: if I get the 1.2ghz one im still running at stock 600mhz it does not matter which one i get they all seem to not like me and run on stock speeds. Can anyone help me please?
 
OP
E

EnJoY

Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
93
Reaction score
0
Location
Massachusetts, USA
Hi,

I'm having a problem getting compcache to work with the P3 Kernels listed here. I've tried Slayher kernels and it seems to work with them but, the speed listed is not the speed I get :/ ex: if I get the 1.2ghz one im still running at stock 600mhz it does not matter which one i get they all seem to not like me and run on stock speeds. Can anyone help me please?


What ROM?

Are you using SetCPU to detect and set clockspeeds?
 

JinjiM3Rx7

New Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
3
Reaction score
0
Well as for me the Slayher kernels have worked the best on the miui roms. I was actually gona ask bout the new 12/24 D1 Miui rom n so far I'm just running stock miui kernel n jusgt wit setcpu any suggestions??? Thanks

Sent from my Droid using DroidForums App
 
OP
E

EnJoY

Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
93
Reaction score
0
Location
Massachusetts, USA
Well as for me the Slayher kernels have worked the best on the miui roms. I was actually gona ask bout the new 12/24 D1 Miui rom n so far I'm just running stock miui kernel n jusgt wit setcpu any suggestions??? Thanks

Sent from my Droid using DroidForums App

The Slayher kernels should still be fully compatible with MIUI as far as I know.
 

JinjiM3Rx7

New Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
3
Reaction score
0
K thanks! I'm gona play with them a lil n I post up wat are the pros n cons....... thanks

Sent from my Droid using DroidForums App
 

EvilGST

New Member
Joined
Dec 26, 2010
Messages
7
Reaction score
0
I'm running BB 0.6.1. No, I'm not using setCPU. Do you think that is the problem?

The P3 Kernels will run at advertised speeds but, there's no chance of getting compcache working with them.
 

ZaChYmO

Member
Joined
Dec 20, 2010
Messages
120
Reaction score
0
Ive flashed p3droid kernels and ramswap.zip compcache, compcache will not run same thing for slayher couldnt get compcache to run ;(
come to find out after all this mess my droid miui 12.24 runs best with slayher 1.2g vs p3droid...

COmpcahe runs in both kernels by starting manually
 
Last edited:

chewy74

Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,348
Reaction score
16
Dl and flash this with clockwork
http://bit.ly/fyiWMg

Then go in to Rom toolkit and enable compcache. Reboot and wait a few mins then check in terminal emulator to see if it started. If your home screen widgets hangs and gets stuck loading after reboot just leave it alone and wait and it will fix itself
 

iamasongnow

Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
190
Reaction score
0
Location
Albany, NY
K thanks! I'm gona play with them a lil n I post up wat are the pros n cons....... thanks

Sent from my Droid using DroidForums App


let me know if you get it working on miui 12.24, i flash the 1.7 slayher 1ghz and the slayher compcache.zip and it gives me "compcache: permission denied"
 

EvilGST

New Member
Joined
Dec 26, 2010
Messages
7
Reaction score
0
Dl and flash this with clockwork
http://bit.ly/fyiWMg

Then go in to Rom toolkit and enable compcache. Reboot and wait a few mins then check in terminal emulator to see if it started. If your home screen widgets hangs and gets stuck loading after reboot just leave it alone and wait and it will fix itself

This does not work with the P3 Kernels. I tried multiple times "Failed to open /dev/block/ramzswap0: No such file or directory"
 

chewy74

Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,348
Reaction score
16
I have p3 1100 lv running with compcache.

I first flashed the kernel, than the p3 ramswap zip at the bottom of the kernels index page. Then I flashed petes compcache zip and enabled compcache through the Rom toolkit, reboot and waited a few mins and it worked
 

dfuser312553

Silver Member
Joined
Aug 27, 2010
Messages
2,075
Reaction score
0
@evilgst is your version of Busy Box 1.17? I may be wrong on this but I thought it was required.
 
Top