busybox issue

blue

Member
Joined
Dec 5, 2009
Messages
117
Reaction score
0
Location
indianapolis
I have been battling busybox for sometime. It started with trying to install metamorph. I have tried all kinds of suggestions. Never got any of it to work. So I quit trying. Well now I flashed ultimate Droid 7.0. I wanted to put the other colored wallpaper on. Did the code and it didn't work. I do know how to put stuff on root of sdcard, so that is not the issue. Well I tried to do the video camera fix with he build.prop


This is what I got on the wallpaper, and this...

I have asked several people about this and most ne'er seen it. I'm asking this here because its impossible to get any help in the blackdroid forum since it gets 50 posts a minute. And I don't think it pertains to his rom, and more about busybox.

$ export PATH=/data/local/bin:$PATH
$su
# su
# sysrw
# busybox cp -R /sdcard/build.prop /system/
BusyBox v1.15.2 (2009-12-02 21:29:32 EST) multi-call binary
Copyright (C) 1998-2008 Erik Andersen, Rob Landley, Denys Vlasenko
and others. Licensed under GPLv2.
See source distribution for full notice.

Usage: busybox [function] [arguments]...
** or: function [arguments]...

******* BusyBox is a multi-call binary that combines many common Unix
******* utilities into a single executable.* Most people will create a
******* link to busybox for each function they wish to use and BusyBox
******* will act like whatever it was invoked as!

Currently defined functions:
******* [, [[, arping, ash, awk, basename, bbconfig, bunzip2, bzcat, bzip2,
******* cat, catv, chgrp, chmod, chown, chroot, chrt, chvt, cksum, clear, cmp,
******* cp, cpio, crond, crontab, cut, date, dc, dd, deallocvt, depmod, devmem,
******* df, dhcprelay, diff, dirname, dmesg, dnsd, dnsdomainname, dos2unix, du,
******* dumpkmap, dumpleases, echo, egrep, env, ether-wake, expr, false, fbset,
******* fdisk, fgrep, find, fold, free, freeramdisk, fuser, getopt, grep,
******* gunzip, gzip, head, hexdump, hostname, hwclock, ifconfig, ifdown, ifup,
******* insmod, install, ionice, ip, ipaddr, iplink, iproute, iprule, iptunnel,
******* kbd_mode, kill, killall, killall5, last, length, less, ln, loadfont,
******* loadkmap, losetup, ls, lsmod, makedevs, md5sum, mkdir, mkfifo, mknod,
******* mkswap, mktemp, modprobe, more, mount, mountpoint, mv, nameif, nc,
******* netstat, nice, nohup, nslookup, od, openvt, patch, pgrep, pidof, ping,
******* pipe_progress, pivot_root, pkill, printenv, printf, ps, pwd, rdate,
******* rdev, readlink, readprofile, realpath, renice, reset, rm, rmdir, rmmod,
******* route, run-parts, sed, seq, setconsole, setkeycodes, setlogcons,
******* setsid, sh, sha1sum, showkey, sleep, sort, split, stat, strings, stty,
******* swapoff, swapon, switch_root, sync, sysctl, tac, tail, tar, tcpsvd,
******* tee, telnet, telnetd, test, tftp, time, top, touch, tr, traceroute,
******* true, tty, udhcpd, udpsvd, umount, uname, uniq, unix2dos, unzip,
******* uptime, usleep, uudecode, uuencode, vconfig, vi, watch, wc, wget,
******* which, who, whoami, xargs, yes, zcat

#sync
# sysro
#
 

Corinacakes

Super Moderator
Theme Developer
Joined
Nov 17, 2009
Messages
4,945
Reaction score
3
Location
Maine
well i hardly dare answer because you're clearly more experienced than me but i will anyway:D just install droidmod v1.0 and it automatically installs busybox for you. then just uninstall or go on with wiping and installing what you want :D just a thought. after rereading your post maybe that's not even what you're trying to do. anyway good luck
 

Logan3824

Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
447
Reaction score
0
Location
Houston
Make sure your permission is set right... Try this

adb shell
chmod 755 /system/xbin/busybox
reboot

And see if that helps.
 
OP
B

blue

Member
Joined
Dec 5, 2009
Messages
117
Reaction score
0
Location
indianapolis
Make sure your permission is set right... Try this

adb shell
chmod 755 /system/xbin/busybox
reboot

And see if that helps.

I was getting adb not found, but got it working, but it still does the long list of functions as stated above. Do I need to try and remove busybox and reinstall it? if that is the case how do I do that?


Oh and thanks for the help you guys...
 
Last edited:

adrynalyne

Premium Member
Premium Member
Developer
Joined
Dec 21, 2009
Messages
2,896
Reaction score
6
What exactly are you trying to do?
 
OP
B

blue

Member
Joined
Dec 5, 2009
Messages
117
Reaction score
0
Location
indianapolis
Well at that time I was trying to fix the video issue on the ultimate Droid 7.5. With the build.prop that was posted. But everytime I tried, I got that list and it didn't fix the issue. But blackdroid posted his new rom and it took care of the issue. Thank for all the help.
 
Top