Bugless Beast V0.6.1 still have 50% battery bug

vash429

New Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
24
Reaction score
0
I think it said in the change log that the bug was fixed, but I am still experiencing it. Has anyone found a fix to this?
 

Tanknspank

Beta Team
Premium Member
Joined
Jan 13, 2010
Messages
3,500
Reaction score
0
Location
North Carolina
It's part of the kernel you are using. It's a bug in the kernel that needed to be fixed.

Sent from my Droid using Tapatalk
 

Game4set

Member
Joined
Feb 3, 2010
Messages
106
Reaction score
0
In the changelog it said that V0.6.2 (not V0.6.1) fixed it, which came out yesterday.
 

Beardface

Active Member
Joined
Apr 2, 2010
Messages
687
Reaction score
97
Location
Raleigh, NC
It's part of the kernel you are using. It's a bug in the kernel that needed to be fixed.

Sent from my Droid using Tapatalk
If I was experiencing this on 6.1 and directly flashed 6.2 on top of it, will this be fixed or do I need to do another step?
 

gambit07

Member
Joined
Oct 22, 2010
Messages
384
Reaction score
0
I saw it said he fixed this but what exactly is the bug?
 

Game4set

Member
Joined
Feb 3, 2010
Messages
106
Reaction score
0
Yeah For some reason in V0.6.2 I'm still experiencing the odd battery drain (from 70% to 50% and from 50% to 20% and then when it shows the "X" mark on the battery, I can still use the phone for another hour or so untill it dies). And this is after I did a full wipe.
 

FunnelWeaver

Member
Joined
Apr 24, 2010
Messages
57
Reaction score
0
Game and Vash - did either of you wipe or did you both flash 0.6.2 directly on top of 0.61?

Sent from my Droid using DroidForums App
 

Biggdogg76

Member
Joined
Dec 26, 2010
Messages
75
Reaction score
0
Location
New Jersey
Im having the battery troubles again too. I went from v.5 to 6.0 to 6.1 to 6.2 all with full wipes of data, cache, format system and boot.
never had any trouble until version 6.0
 
Top