BB V0.4 Metamorphing battery icon

APassivePoke

New Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
20
Reaction score
0
I had this round battery icon installed on my BB1.1 installation, but since I've updated to 0.4, Metamorph is hanging on "Applying framework-res.apk". It's not crashing either, it just stays at the "Please Wait" screen forever.

I downloaded a 2.2 battery icon mod and swapped out the files for the ones I wanted, and that's not working either. I've attached it, maybe you experts can see what's wrong with it?
 

area52

Member
Joined
Mar 19, 2010
Messages
80
Reaction score
0
I read somewhere that you need to adjust the delay speed somewhere north of 4200. Go into metamorph's settings and there is a slide bar at the bottom. Haven't tried it personally.
 
OP
A

APassivePoke

New Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
20
Reaction score
0
Didn't seem to help. Thanks for the suggestion though.
 

area52

Member
Joined
Mar 19, 2010
Messages
80
Reaction score
0
No prob. Could be that the morph wasnt designed for the newest version of froyo, which is what bb.r is based on.
 
OP
A

APassivePoke

New Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
20
Reaction score
0
You wouldn't think they'd change the framework that significantly between different point releases of the same thing.
 

area52

Member
Joined
Mar 19, 2010
Messages
80
Reaction score
0
I just tried a black bar mod for froyo's newest on top of a "from source" build and lost 3g so something is odd. with the amount of leaks in such a short time its tough to keep track of which works with what.
 

J*Bishop

Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
532
Reaction score
0
i was able to install the round battery using metamorph. did you enable usb debugging?
 
OP
A

APassivePoke

New Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
20
Reaction score
0
Nope. That was it! Thanks!

But why the heck would USB Debugging make a difference? I thought that only allowed you to do things via usb?
 

MAD450r

Theme Developer
Theme Developer
Joined
Apr 21, 2010
Messages
1,297
Reaction score
1
Website
mad450r.spaces.live.com
I've had no issues at all with MM and BBv0.3BBv0.4

here's a pic or 2 of my supertheme using The Superman battery I found on this site. I updated it to work with MMv1.9.8.5 and all is good

Just now got notification to a tunewiki update available :)


CAP201006301840.jpg

CAP201007011351.jpg

CAP2010062618061.jpg

CAP2010063018401.jpg

CAP201006301841.jpg

CAP2010063018411.jpg
 
Last edited:
OP
A

APassivePoke

New Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
20
Reaction score
0
That is a very superman themed droid.

Turning on USB Debugging did fix the problem.
 

Tallica

Premium Member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Mar 17, 2010
Messages
3,259
Reaction score
1
Location
Middleboro, MA
Just change out the pngs and push the framework back with adb
 

J*Bishop

Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
532
Reaction score
0
i'm glad you guys got the issue resolved. now uncheck usb debuging. :)
 
Top