apps2sd

Shelooga

Member
Joined
Mar 26, 2010
Messages
336
Reaction score
0
Location
Flyers Country
before i go and risk losing everything on my sd card, does apps2sd work with this ROM? i was thinking about partitioning my card anyway in preparation, but i also may just go to best buy on lunch and get a 32g one then start from scratch. and if this does support it, well then theres no maybe about going there
 

Darkseider

Senior Member
Joined
Mar 12, 2010
Messages
1,862
Reaction score
0
before i go and risk losing everything on my sd card, does apps2sd work with this ROM? i was thinking about partitioning my card anyway in preparation, but i also may just go to best buy on lunch and get a 32g one then start from scratch. and if this does support it, well then theres no maybe about going there

Well Apps2SD works perfectly fine in Froyo. First off if the application supports it it will give you the choice to move it to the SD card after it is installed. Then there is the other option, click on the link in my sig to find out more. Now as to whether or not 2.2 will read an Apps2SD card partition from 2.1 I would say probably not seeing that Froyo doesn't even need you to partition anything for it to work.
 

Jim 777

Silver Member
Joined
Dec 26, 2009
Messages
2,306
Reaction score
37
and will partitioning your sdcard wipe out everything on it?
 
OP
Shelooga

Shelooga

Member
Joined
Mar 26, 2010
Messages
336
Reaction score
0
Location
Flyers Country
before i go and risk losing everything on my sd card, does apps2sd work with this ROM? i was thinking about partitioning my card anyway in preparation, but i also may just go to best buy on lunch and get a 32g one then start from scratch. and if this does support it, well then theres no maybe about going there

Well Apps2SD works perfectly fine in Froyo. First off if the application supports it it will give you the choice to move it to the SD card after it is installed. Then there is the other option, click on the link in my sig to find out more. Now as to whether or not 2.2 will read an Apps2SD card partition from 2.1 I would say probably not seeing that Froyo doesn't even need you to partition anything for it to work.




Nice. I just moved a few to the SD, but where are they located? Cannot find a new folder or anything...
I should've known froyo came ready to go with that feature
 

BoxcuttaStyle

Member
Joined
Dec 2, 2009
Messages
139
Reaction score
0
Has anyone else noticed that when you move an application to your sdcard (via 'manage applications' in the settings menu) that you are no longer able to use the associated widget for that application?

I moved setCPU and Pandora to my sdcard. They were the only current apps I have that had the option to do so. My widgets then failed and when I deleted and tried to add them again they were no longer in the list???

Is this a froyo issue? Is this a bugless.beast issue?

anyone exp the same?
 

BeGood

Member
Joined
Apr 22, 2010
Messages
33
Reaction score
0
I think I read somewhere while back that widgets and few other main apps need to stay and not be moved, but my info is limited.
 
Top