Apps linked with Link2SD are not showing in the Market - My Apps

baldybill

Member
Joined
Sep 14, 2010
Messages
447
Reaction score
3
The Apps that I linked with Link2SD are not showing in the Market, like when I go to My Apps
What did I do wrong?
How do I fix this?
 

VivianC

Member
Joined
Jul 19, 2010
Messages
50
Reaction score
0
Location
Burbs north of Chicago
I am having the same problem with apps that I moved using APP2SD Pro. I clear the market data and they come back only to be gone again the next day. I've seen this problem on this and the previous version of SS (5.4 and 5.5) across several version of the market app.
 

googlelover

Member
Joined
Jul 4, 2010
Messages
354
Reaction score
1
Location
California
Same here, most days all apps will be there, but every once in awhile they will decide to disappear, clear data works, but I have another bug with apps showing they need to be updated when they are already fully updated.
 

rchusid

Member
Joined
Aug 1, 2011
Messages
31
Reaction score
0
Try the Market Tools in Titanium Backup to restore them. The other possibility which I've seen work when I've had this problem is to reinstall programs from the market.
 

metalspring

Silver Member
Joined
Jan 9, 2011
Messages
2,228
Reaction score
24
Location
hermitage, pa
Or a quick work around is the quick market links app, it makes it easy to update whether the market shows the app or not
 

jcwilliams

Senior Member
Joined
Jul 21, 2010
Messages
1,392
Reaction score
3
Location
OH
I'm getting failed to link app to sdcard bc system is read only. Anyone know how to fix this?
Thanks
 

rck76

Super Moderator
Premium Member
Joined
May 7, 2011
Messages
6,791
Reaction score
38
Did you give the app super user permission?

Sent from my Droid using DroidForums
 

jcwilliams

Senior Member
Joined
Jul 21, 2010
Messages
1,392
Reaction score
3
Location
OH
Yea it has su permissions. It was working now it isn't. Idk what's wrong with it.
 

rck76

Super Moderator
Premium Member
Joined
May 7, 2011
Messages
6,791
Reaction score
38
Yea it has su permissions. It was working now it isn't. Idk what's wrong with it.

Not sure either, you could try clearing your app data but not sure if that would mess up your apps already on the SD card.

Sent from my Droid using DroidForums
 

jcwilliams

Senior Member
Joined
Jul 21, 2010
Messages
1,392
Reaction score
3
Location
OH
i actually already tried that bc i wiped and reinstalled pe for a fresh start and now its doing this.
 

rck76

Super Moderator
Premium Member
Joined
May 7, 2011
Messages
6,791
Reaction score
38
Does this happen with all apps you try linking to your SD card or upon opening the links2sd app itself?

Sent from my Droid using DroidForums
 

jcwilliams

Senior Member
Joined
Jul 21, 2010
Messages
1,392
Reaction score
3
Location
OH
Just does it when I try to link a app and it does it to all apps that I try.
 

rck76

Super Moderator
Premium Member
Joined
May 7, 2011
Messages
6,791
Reaction score
38
I'm not sure, maybe try fix permissions. You do have the ext partition, right?

Sent from my Droid using DroidForums
 
Top