6/25/2010 - BKAPPS/RSTAPPS Updated - Please Read

soccer568

Member
Joined
Mar 27, 2010
Messages
245
Reaction score
0
Has anyone tried this script on another rom like bugless beast v1.1 ?

Sent from my Droid using Tapatalk
 

tsitalon1

Member
Joined
Nov 6, 2009
Messages
296
Reaction score
0
No disrespect to Chevy, but can this be used to restore to a Rom besides SS?
I've run bkapps but rstapps appears only to be in SS only. I looked for the script to copy it over but couldn't find it.

I would like to restore to try the new BB.
 

motodroid34

Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
185
Reaction score
0
Forgive me for my newbieness.
But not sure if this ok.
I rum Bkapps and I have the following:
Backing up everything Apps/settings/desktop/accounts/mms...be
Patient, this can take a while if you have a lot to back up......

Backing up data.......
Backing up apps......
/data/app/*.apk: No such file or directory
/data/app-private/*.apk: No such sile or directory

all applications backed up! use rstapps to restore :)

Thu jul 1 11:28:45 EDT 2010
#

Ok I see that is telling my that all my apps have been backed up.

But my question is why is telling me twice NO SUCH FILE OR DIRECTORY???? do that means something went wrong?????????

help please.
Thanks
 

wtabke

New Member
Joined
Dec 12, 2009
Messages
21
Reaction score
0
Forgive me for my newbieness.
But not sure if this ok.
I rum Bkapps and I have the following:
Backing up everything Apps/settings/desktop/accounts/mms...be
Patient, this can take a while if you have a lot to back up......

Backing up data.......
Backing up apps......
/data/app/*.apk: No such file or directory
/data/app-private/*.apk: No such sile or directory

all applications backed up! use rstapps to restore :)

Thu jul 1 11:28:45 EDT 2010
#

Ok I see that is telling my that all my apps have been backed up.

But my question is why is telling me twice NO SUCH FILE OR DIRECTORY???? do that means something went wrong?????????

help please.
Thanks

Seems like a permissions issue.

Try:
ls /data/app

Are you doing su before attempting to backup?
 

undroid

Member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
137
Reaction score
0
where is rstapps? the bkapps.zip you have on your server does not have rstapps included.
 

Branndon

New Member
Joined
Nov 22, 2009
Messages
12
Reaction score
0
where is rstapps? the bkapps.zip you have on your server does not have rstapps included.
You can rip it from 4.2. It's in system\xbin\chevyno1\

I ripped it, put it in the bkapps.zip, reinstalled it and the terminal still doesn't find it.

Edit, user error, let me retry this.

Ok got the program rstapps installed, but it says "Permission denied" When I run it as SU. Ideas? I'm trying this on a different rom if that matters.
 
Last edited:
OP
ChevyNo1

ChevyNo1

Premium Member
Premium Member
Developer
Joined
Dec 28, 2009
Messages
5,354
Reaction score
5

Branndon

New Member
Joined
Nov 22, 2009
Messages
12
Reaction score
0
I get back
-rwsr-sr-x root root 17156 2008-08-01 05:00 bkapps
 
OP
ChevyNo1

ChevyNo1

Premium Member
Premium Member
Developer
Joined
Dec 28, 2009
Messages
5,354
Reaction score
5
I get back
-rwsr-sr-x root root 17156 2008-08-01 05:00 bkapps

OK ... now run this:

/system/xbin/bkapps

What do you see then? And is busybox setup properly, ie, do you see these files:

/system/bin/busybox
/system/bin/[
 

Branndon

New Member
Joined
Nov 22, 2009
Messages
12
Reaction score
0
OK ... now run this:

/system/xbin/bkapps

What do you see then?

I get instructions on how to use bkapps.




And is busybox setup properly, ie, do you see these files:

/system/bin/busybox
/system/bin/[
I see those files in x-bin not bin
 
OP
ChevyNo1

ChevyNo1

Premium Member
Premium Member
Developer
Joined
Dec 28, 2009
Messages
5,354
Reaction score
5
OK - so bkapps is running properly - I didn't notice you were trying to run rstapps on a different ROM - that part of the process is ONLY designed for SS at this time ... so you can back up apps from say BB, but can only restore into SS. I see this as a driver to use my ROM's, much as Pete has his toolbox to interface with the scripts - it's a bonus to using his ROM, much like rstapps is for mine.
 

Branndon

New Member
Joined
Nov 22, 2009
Messages
12
Reaction score
0
Oh no problem. I run your kernels, but just flashed kangerade yesterday to try it. Sorry for all the trouble, I thought that might be part of the issue, that's why I stated it earlier. Sorry for waisting your time. Thanks for all your hard work!
 
OP
ChevyNo1

ChevyNo1

Premium Member
Premium Member
Developer
Joined
Dec 28, 2009
Messages
5,354
Reaction score
5
No worries - let me know if you have any other questions!
 
Top