1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Zumocast

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by pbcarch, Oct 10, 2011.

  1. pbcarch
    Offline

    pbcarch New Member

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Any having issues with logging onto their computers with their bionic and zumocast ?
    It worked before and now it does not connect

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
  2. grrouchie
    Offline

    grrouchie New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas
    I couldn't even get it to install yesterday. Just kept hanging anywhere between 65 and 99 percent.


    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
  3. Dark_Jedi
    Offline

    Dark_Jedi New Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    263
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Blytheville, AR
    Well, i use an iMac and zumocast perfect for me on my Bionic. I love having access to all of my music without using my actual memory card. That is brilliant.
  4. reebz
    Offline

    reebz Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fresno, CA.
    I just successfully logged in and started playing a song. I'm rooted with REBLURRED 1.6. Have you tried logging out and then logging back in? That worked for me when I previously had a problem with Zumocast.
  5. Batman8
    Offline

    Batman8 Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    348
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    How did you get it to work on your Mac? Did you have to turn off your firewall or anti-virus software? If you were able to get Zumocast to work WITH your firewall still on, please explain the steps. I would LOVE to use this app but I am concerned about others accessing my computer while using it. I keep getting the error that "the server is not connecting" on my Macbook's end. Please HELP!

    Any real help or ideas would be greatly appreciated? Thanks.
  6. mike02vr6
    Offline

    mike02vr6 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just downloaded it today but it won't finish loading on my computer so I can't even get it to work. It says it is fully loaded but it will not boot up on my computer.:icon_evil:
  7. yiannis
    Offline

    yiannis New Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    361
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    It wasn't the smoothest of installations but it eventually worked for me. Showed off a lot of photos from my vacation to friends this weekend... All of them iPhone users wondering why loading my photos took so long. When I answered that I was linking to my computer wirelessly for free they became curious. I just said droid does and that was that.

    Windows 7/Rooted Bionic
    Last edited: Oct 10, 2011
  8. Dark_Jedi
    Offline

    Dark_Jedi New Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    263
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Blytheville, AR
    ^^ hahaha priceless.

    @Batman8. I don't use an antivirus or firewall on my iMac at this point. So i just went to Zumocast site and downloaded it through safari and installed it. Then opened up the app on my Bionic and presto..instant sync.
  9. Batman8
    Offline

    Batman8 Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    348
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    Thanks for the reply. So you're working completely "unprotected" huh?...you really are a "Dark Jedi." Good Luck with that. Hopefully the force will be with you! ;)
  10. Dark_Jedi
    Offline

    Dark_Jedi New Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    263
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Blytheville, AR
    Hahaha..well in my experience with the Internet ( i have been online for about 16 years now lol ), it's about what your doing while surfing the internet or what you download from the internet. Im not worried about them mass trojans aimed at Macs because i don't do anything that i shouldn't and I'm not apart of a big company which is what most viruses/trojans are aimed at anyway. So i think the Force is very strong with me lol.
  11. JayDROIDX69
    Offline

    JayDROIDX69 New Member

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bmore Md
    Everytime I go into Zumocast it says it's offline and when i go into my start menu and click it it brigns up the Mcfae protection asking to allow access. I believe it's downloaded but I can't get into it. somebody help.
  12. pbcarch
    Offline

    pbcarch New Member

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well I have gotten it to work again but I had to leave zc open on my computers at home. Does not seem right though...shouldn't the auto start option allow you to access from your bionic without having to open zc on your computer each time?

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
Search tags for this page
how to connect zumocast
,
mac zumocast won't open
,
why is zumocast offline
,
why won't zumocast connect
,
zumocast
,

zumocast not connecting

,

zumocast not working

,

zumocast offline problem

,
zumocast problems
,

zumocast server not connected

,
zumocast server not connecting
,
zumocast server won't connect
,
zumocast will not connect
,
zumocast won't connect
,
zumocast won't connect mac