Youtube videos don't play...

Discussion in 'ChevyNo1' started by Crf450r420, Oct 22, 2010.

  1. Crf450r420
    Offline

    Crf450r420 Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    127
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    This has been going on for me for some time. An earlier search found me some info on downloading them and a fix in the DX forum that didn't work. Saw the new app today on main page, downloaded and now I have an updated player that fails to play movies for me. Anyone else having the problem. I've also tried videos on other sites and unless they just play on page through flash they all fail to play. Anyone else or is it just my messed up phone?
  2. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I have the new YT app and I am playing videos just fine - this is on 4.9, but I haven't changed anything to effect that ...
  3. Crf450r420
    Offline

    Crf450r420 Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    127
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Probably just my messed up phone then. It's one issue after another with this thing the last month. First the camera, a shared problem. Then a wifi issue. Load fresh and fixed it then I couldn't play any of the 14GB of music. Now it reboots when unplugging usb and just at random. Plus, the video thing for some time now. I'd already got another one, but they want $99 for certified pre owned. I paid only $199 for the two we have now brand new. I like this phone. Droid X is tobig for my pocket and anything else I loose SS. :(
  4. azpilot
    Offline

    azpilot New Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Some podunk town, Arizona
    YT app on 4.8 works fine for me
  5. Riley
    Offline

    Riley New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    585
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Upstate NY
    Newest YT app works on my 4.8 as well. If I select HQ and am on 3G is takes a bit longer to buffer the clip, but plays fine.
  6. redoregon
    Offline

    redoregon Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Antonio TX
    The new YouTube app runs beautifully for me... but the OS doesn't want to use it! Whenever I click on a YT link in the browser, it goes to the youtube site and tries to use flash to play the video... I want it to fire off the youtube *app* and play it in there. Anyone know where that choice is set?
  7. y0rk
    Offline

    y0rk New Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    you can try clearing the defaults for the browser, not sure where else it would be kept.
  8. iWordplay
    Offline

    iWordplay New Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have new app. Worked fine at first, but now videos don't show but audio plays? How do I fix this?

    Sent from my Droid using DroidForums App
  9. DROIDsys
    Offline

    DROIDsys New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NY
    Try clearing the dalvik cache in the Chevy tools menu under Scripts/Other Scripts. My YT constantly goes on the fritz where I'll try to play a video, whether in HD or not and I'll get sound but a black screen. Clearing that cache seems to help. It's going to take a long time to boot up after you clear it, but that's normal.
  10. RoyR80
    Offline

    RoyR80 New Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Detroit, MI
    Ive found that using a kernel with more voltage helps. :-( i had sum issues with it on ulv, now on l-v lyfe is good. :)

    Sent from my Droid-1.5, via Droidforums app.
  11. redoregon
    Offline

    redoregon Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Antonio TX
    Incidentally, found this isn't a system or browser thing. .. it's the facebook mobile site. So you can disregard my complaint.

    Sent from my Droid using DroidForums App
Search tags for this page
cannot play youtube videos on motorola droid x 2
,
cant get youtube to work on droid x2
,
droid can't play youtube videos x
,

droid x2 flash player for youtube videos

,
droid x2 youtube video cannot be played
,
droid x2 youtube videos don't play
,
how can i get my droid x2 to play youtube videos?
,
motorola droid x2 cannot play you tube video
,
my android will not play youtube videos
,
my droid x2 will not play youtube
,
my droid x2 wont play youtube
,
utube movies mp4 dont play
,
why cant i play youtube videos on my droidx 2
,
youtube mobile site wont play on droid x2
,
youtube videos don't play on droid