Youtube app inop

Discussion in 'Samsung Fascinate' started by Jmax1138, Jan 13, 2011.

  1. Jmax1138
    Offline

    Jmax1138 New Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Since the update, every time I hit the youtube app it asks for my user name and p/w. Never used to, and I cannot create a username either. I have a google acct obv, and it wont even take that. Anyone else experiencing the same problem? For reference I am using adw home aftet the update and not rooted

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  2. Jmax1138
    Offline

    Jmax1138 New Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Update: now I can get in using the search button on the bottomd, not the actual search icon in the app, and it times out and says no network connection. Need some help please

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  3. Jmax1138
    Offline

    Jmax1138 New Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Update: now it will alloe me to go to video, but will say server unavailable and thats with any video. Please anyone having any issues?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  4. Mcbrocker
    Offline

    Mcbrocker New Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    After update mine is acting fine with youtube no problems here

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  5. AllForNaught
    Offline

    AllForNaught New Member

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    284
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My youtube is working fine as well.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App