Your device is current up to date? (2.0.1)

Discussion in 'Android General Discussions' started by bitter, Aug 3, 2010.

  1. bitter

    bitter Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Now I know this is not true. Anyway, I got the X, and am giving away the old Droid 1. I unrooted and did the .sbf/rsdlite thing. I go to update to 2.1 and it tells me it's already up to date?

    If I could find the 2.1 file to manually do it, I would. But it's so old I can't find it anywhere. And then I'm going straight to 2.2.

    Any help?
     
  2. eliassami5

    eliassami5 Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    774
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bay Area, Cali
    Ratings:
    +0
  3. bitter

    bitter Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Wow...bravo! lol

    Thank you
     
  4. bitter

    bitter Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    But that didn't work either. Getting errors in recovery.

    "cannot mount /dev/block" blah blah
     
  5. pc747

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    21,743
    Likes Received:
    3,632
    Trophy Points:
    1,123
    Ratings:
    +4,048
  6. eliassami5

    eliassami5 Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    774
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bay Area, Cali
    Ratings:
    +0
    did you rename it update.zip?
     
  7. eliassami5

    eliassami5 Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    774
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bay Area, Cali
    Ratings:
    +0
  8. bitter

    bitter Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Pilot, I know how to to do it. Thanks though

    and Elis, yes, in fact the file you posted is already named update.
     
  9. bitter

    bitter Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Also, I did notice that when I boot into recovery, the first thing it says is:

    Can't open /cache/recovery/command

    Wonder if this has anything to do with it.
     
  10. eliassami5

    eliassami5 Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    774
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bay Area, Cali
    Ratings:
    +0
    are you back to stock recovery or still in SP or Clockworkmod? Do you get a triangle with an exclamation mark?
     
  11. bitter

    bitter Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Wait, does this thing need to be rooted even for a manual install?
     
  12. bitter

    bitter Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    Yes, as far as I know I am back to stock.
     
Search tags for this page
android your system is currently up to date
,
arti your system is currently up to date
,
device date nedemek
,
the device is up to date
,
why your system is currently up to date
,
you are system is currently up to date
,
your system currently up to date
,

your system is currently up to date

,
your system is currently up to date android
,
your system is currently up to date ne demek