you tube app issues

Discussion in 'Team Chaos' started by nmiltner, Jun 15, 2010.

  1. nmiltner

    nmiltner Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    288
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fort Wayne, IN
    Ratings:
    +6
    Is anyone having issues with the you tube app in the froyo builds? Every time I try to play a video in the you tube app, I get an error that the video can't be played. I bought it was BC I had flash installed so I removed it and I still get the error. Right now I am running TC froyo with the red theme. This happened for me on the original froyo rom as well.

    Any suggestions?
     
  2. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    well, i can tell you for certain that the youtube app is working. now what i can ask is that you try fix permissions in rom manager. and if that doesnt do the trick i will actually make you a fix
     
  3. nmiltner

    nmiltner Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    288
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fort Wayne, IN
    Ratings:
    +6
    Looks like that fixed it.
     
  4. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    glad to hear it