You guys on the ics leak..

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by drunkclever, May 29, 2012.

  1. drunkclever
    Offline

    drunkclever Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hows the radio? Does it drop lte when in a lte area? Does it switch around from 3g? Loose signal.... all that good stuff??

    Sent from my NEWISH DROID RAZR MAXX using Tapatalk 2
  2. smalltowngirl13
    Offline

    smalltowngirl13 DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    6,539
    Likes Received:
    306
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Kansas
    I am on the 6.14.75 leak (which was the first one we pulled)...For a leak, it has ran exceptionally well...I had one data drop since the initial install and that was when I connected to my lapdock the first time and then unplugged it - but it has not happened since when using my lapdock. I do not live in a 4g area but have travelled to one twice and the 3g/4g exchange has occurred with no issues and the same for the wifi exchange. Signal strength is excellent and battery life on the Maxx continues to be great...
  3. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Glad to know this. I'm considering getting the ICS leak today. I don't want to wait another 2-4 weeks for official ICS. I'll just get it then too.
  4. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Hmm, no stickies in here. Where's the latest link/instructions for ICS Leak on RAZR MAXX?
  5. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
  6. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
  7. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    No problem. Its the newest version that can still be fast booted back to GB

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  8. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Quick question. I can't remember where I read it from, but this one is safe to update to right? I remember seeing something about don't upgrade to .84 or something. Not sure what that was all about.
  9. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Another quick question. What exactly is "fastboot"? Is it another term for just restoring back to GB? Or is it jumping back to GB temporarily?
  10. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    .75 and .79 you can still go back to GB in case of warranty or when the OTA comes out. If you get on the .84 build or higher, you can't go back, only forward.

    Fast booting is flashing a stock file to the phone. I haven't actually had the need to do it yet (only had the phone 2 days and haven't bricked it yet). Download the Droid RAZR utility 1.6 and it has fastboot files, root/unroot and more built in.


    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  11. drunkclever
    Offline

    drunkclever Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Is that droid RAZR utility in the play shop?

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2


    Edit... never mind Google for the win!
    Last edited: Jun 2, 2012
  12. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Oh ok. Thanks :)

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
  13. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    I just got on the ICS 6.14.79 leak and noticed my 3G flipping back and forth to and from 4G... Not sure what the issue is but if no one has a solution, I'm going to flash back to GB.
  14. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    I don't have 4G in my area, but I'll be headed to a 4G area later today. I'll let you know how it goes. My 3G has been rock solid though.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  15. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Dude I don't even ****ing have 3G now. Idk wtf is going on with this phone... I just simply followed directions.
  16. 94lt1
    Online

    94lt1 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    11,381
    Likes Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Location:
    SE TX
    I think you need to call vzw, there's an outage again and if the outage isn't your issue, go get another simcard. I've had to do this a few times.

    They're free

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
  17. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    A few times? Wtf... omg. This just happen though after the whole going to ICS/restoring back to stock though... Do you still think it's the sim?

    EDIT: Does the ICS leak contribute to potential 3G/4G issues? What about restoring?
    Last edited: Jun 2, 2012
  18. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
  19. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    No, its actually OK if those fail. The maker of the utility said its common. I know the logo.bin is the boot logo, so that doesn't even matter.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  20. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gotcha. Thanks dude!