Yet Another Boot Loop Issue...

Discussion in 'Android Tech Support' started by BurningBright, Aug 15, 2013.

  1. BurningBright

    BurningBright New Member

    Joined:
    Aug 15, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sorry to be posting yet another boot loop thread, but all the threads that Google brought up weren't helping me.

    I've got a RAZR Maxx x912 that I successfully rooted over a month ago with RAZRblade and aside from apps like Firefox opening and then promptly closing at times when I try to use them, it hasn't given me any problems...until today.

    Last night before going to bed, I left a game open on it before plugging it into the charger, something I've done many, many times before with no problems. This morning, I hit the power button to turn the screen on and saw that the resolution on the game had changed to a very small one and it was frozen. So I did a simulated battery pull and that's when the boot loop started. Since then, I've:

    1. Booted into recover mode to restart it that way; no success
    2. Cleared the cache; no success
    3. Finally resorted to a factory restart; no success
    4. Removed SD card and re-tried all of the aforementioned; no success

    It just keeps boot looping.

    Can anybody give me a hand here? I purchased the phone from another person and not the Verizon store, so taking it back isn't an option.

    Thanks for any help you can offer!
     
  2. bweN diorD

    bweN diorD Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,755
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +74
    Current Phone Model:
    G2
    grab the utility that matches your phone here Utility Belt
    boot into fastboot, plug phone to pc, fire up the utility and use option 1.
     
  3. BurningBright

    BurningBright New Member

    Joined:
    Aug 15, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    When I try to install the drivers for the utility, it says:

    A network error occurred while attempting to read from the file: (followed by the location).
     
  4. bweN diorD

    bweN diorD Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,755
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +74
    Current Phone Model:
    G2
  5. BurningBright

    BurningBright New Member

    Joined:
    Aug 15, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    That did the trick. Thanks!
     
  6. Neolantis

    Neolantis New Member

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have bionic, XT875 and I dont see my model listed for the Utility Belt.

    Is there something that can help me with the exact same issue?
    I am very green to this and have been searching for weeks. I may not be searching with the correct keywords...and i get a million hits with reboot loop.

    Thanks a bunch
     
  7. bweN diorD

    bweN diorD Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,755
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +74
    Current Phone Model:
    G2
    for the bionic you need to use this SamuriHL's House Of Bionic - DroidRzr.com
     
Search tags for this page

droid utility keeps looping