Yahoo mail!!

Discussion in 'Android General Discussions' started by ashkev843, Nov 26, 2009.

  1. ashkev843

    ashkev843 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    321
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I know this has been on here..but nothing has worked for me. Okay I try to set it up do the manual setup. CHANGE. TO IMAP.MAIL...but every time it says incorrect name or password. I have pulled the battery several times. I have three yahoo accounts and it does the same thing on all of them. Any ideas?
     
  2. bsloan

    bsloan New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have the same problem. No luck here either
     
  3. TomN

    TomN Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Turn off your WiFi.
     
  4. New2u

    New2u Super Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    3,710
    Likes Received:
    62
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Tallahassee, Fl
    Ratings:
    +76
    1st question to both of you, are you using it over wifi or 3g?
     
  5. ashkev843

    ashkev843 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    321
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Not using wifi on 3g
     
    #5 ashkev843, Nov 26, 2009
    Last edited: Nov 26, 2009
  6. TomN

    TomN Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Hmmm. That was my problem when I first tried to set up my Yahoo email. Dunno what else it could be.
     
  7. bsloan

    bsloan New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I will have to try 3G then.
     
  8. Mojo

    Mojo Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    1,357
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    S.W Missouri
    Ratings:
    +0
    I received a email from our district manager stating that for yahoo mail to properly work on the Droid it requiers using a yahoo plus account. How ever with that being said.... I have yahoo working fine on my Droid. And it is not the yahoo plus. Here is the settings I used in the manual set up....

    Enter yahoo ID and password, choose manual set up, select imap. And use these settings..

    Incoming server:
    Imap.mail.yahoo.com
    port 143

    Outgoing server:
    Smtp.mobile.mail.yahoo.com
    Port 587

    Hope this helps
     
    #8 Mojo, Nov 26, 2009
    Last edited: Nov 26, 2009
  9. TomN

    TomN Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    It's ok, I've typed that exact same thing before into my Droid!
     
  10. Chrisace89

    Chrisace89 Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Its still not working for me
     
  11. TomN

    TomN Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Remember that when the manual setting screen comes up you need to enter your whole email address at the account name. I think it strips off the @yahoo.com and you need to re-add it.
     
  12. Mojo

    Mojo Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    1,357
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    S.W Missouri
    Ratings:
    +0
    Like I said... for some reason the Droid requires a yahoo plus account for it to work correctly. When the Droid first launched we were given instructions (the settings I posted previously) on how to set up yahoo mail, three days later we was informed not to distribute them any more as yahoo requires a plus account to work on the Droid. Its kinda BS if ya ask me... but yahoo is working for me with those settings.
     
Similar Threads
  1. uscjoel
    Replies:
    6
    Views:
    1,534
  2. crxlvr
    Replies:
    12
    Views:
    7,374
  3. garyevs
    Replies:
    1
    Views:
    1,537
Loading...
Search tags for this page
geting token failed message when setting up email on a phone yahoo
,
getting token failed
,

getting token failed yahoo android

,

getting token failed yahoo droid razr

,
mail pagethree.co.in
,
mail tocken com
,
mail tokentags com
,
motorola razr maxx yahoo token failure
,
yahoodroid
,
yahoo mail