Yahoo mail!!

Discussion in 'Android General Discussions' started by ashkev843, Nov 26, 2009.

  1. ashkev843

    ashkev843 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    321
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I know this has been on here..but nothing has worked for me. Okay I try to set it up do the manual setup. CHANGE. TO IMAP.MAIL...but every time it says incorrect name or password. I have pulled the battery several times. I have three yahoo accounts and it does the same thing on all of them. Any ideas?
     
  2. bsloan

    bsloan New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have the same problem. No luck here either
     
  3. TomN

    TomN Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Turn off your WiFi.
     
  4. New2u

    New2u Super Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    3,721
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Tallahassee, Fl
    Ratings:
    +82
    1st question to both of you, are you using it over wifi or 3g?
     
  5. ashkev843

    ashkev843 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    321
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Not using wifi on 3g
     
    #5 ashkev843, Nov 26, 2009
    Last edited: Nov 26, 2009
  6. TomN

    TomN Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Hmmm. That was my problem when I first tried to set up my Yahoo email. Dunno what else it could be.
     
  7. bsloan

    bsloan New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I will have to try 3G then.
     
  8. Mojo

    Mojo Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    1,357
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    S.W Missouri
    Ratings:
    +0
    I received a email from our district manager stating that for yahoo mail to properly work on the Droid it requiers using a yahoo plus account. How ever with that being said.... I have yahoo working fine on my Droid. And it is not the yahoo plus. Here is the settings I used in the manual set up....

    Enter yahoo ID and password, choose manual set up, select imap. And use these settings..

    Incoming server:
    Imap.mail.yahoo.com
    port 143

    Outgoing server:
    Smtp.mobile.mail.yahoo.com
    Port 587

    Hope this helps
     
    #8 Mojo, Nov 26, 2009
    Last edited: Nov 26, 2009
  9. TomN

    TomN Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    It's ok, I've typed that exact same thing before into my Droid!
     
  10. Chrisace89

    Chrisace89 Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Its still not working for me
     
  11. TomN

    TomN Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Remember that when the manual setting screen comes up you need to enter your whole email address at the account name. I think it strips off the @yahoo.com and you need to re-add it.
     
  12. Mojo

    Mojo Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    1,357
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    S.W Missouri
    Ratings:
    +0
    Like I said... for some reason the Droid requires a yahoo plus account for it to work correctly. When the Droid first launched we were given instructions (the settings I posted previously) on how to set up yahoo mail, three days later we was informed not to distribute them any more as yahoo requires a plus account to work on the Droid. Its kinda BS if ya ask me... but yahoo is working for me with those settings.
     
Search tags for this page
geting token failed message when setting up email on a phone yahoo
,
getting token failed
,

getting token failed yahoo android

,

getting token failed yahoo droid razr

,
mail pagethree.co.in
,
mail tocken com
,
mail tokentags com
,
motorola razr maxx yahoo token failure
,
yahoo mail
,
yahoodroid