Yahoo mail problems

Discussion in 'Droid X Roms' started by midgetgrimm, Feb 1, 2011.

  1. midgetgrimm

    midgetgrimm Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    I keep trying to add my yahoo account but after I enter my information it says it can't connect to server. I'm assuming its the yahoo network as I have full service and/ or widow when I do it. I don't like the yahoo app, it kinda sucks to me. Just looking for a resolve if anybody has had this problem too.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  2. NattyBee

    NattyBee Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    998
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You using the blurless rom, correct?

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  3. midgetgrimm

    midgetgrimm Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Yessir.


    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  4. NattyBee

    NattyBee Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    998
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    This feature works on the blur rom..you may want to try that...just be sure to do your nandroid backup, then load blur without a wipe...

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  5. midgetgrimm

    midgetgrimm Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Can I just back up with cw? Then install blur.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  6. midgetgrimm

    midgetgrimm Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Would it be better to do a full wipe and install. I don't mind as I don't have alot of apps and things.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  7. chkmate

    chkmate Silver Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    2,242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Round Rock, TX
    Ratings:
    +0
    You could if you wanted to, its just not recommended.

    //Tap'd on CM8's DX\\
     
  8. NattyBee

    NattyBee Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    998
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You can...just make sure you do everything via bootstrapper. Don’t depend on Rom Manager...it is not designed for the DX...better off not using it. ;) and-there is no need to wipe- as per GatesJunior, you can load it directly, just like an update. ;)

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  9. chkmate

    chkmate Silver Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    2,242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Round Rock, TX
    Ratings:
    +0
    +1 Rom Manager is not what you call a "go to" app.

    //Tap'd on CM8's DX\\
     
  10. midgetgrimm

    midgetgrimm Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Blur totally solved my problem


    Jmtownsend and chkmate are my heros!!!
     
  11. chkmate

    chkmate Silver Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    2,242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Round Rock, TX
    Ratings:
    +0
    :) thanks for the words.

    //Tap'd on CM8's DX\\
     
  12. NattyBee

    NattyBee Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    998
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Very good, glad you got it workin!

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
Search tags for this page

cannot safely connect to server android email

,

cannot safely connect to server on my android

,

droid razr m yahoo email cannot connect to server

,

troubleshoot to connect to yahoo mail server on android

,

yahoo mail android cannot safely connect to server