Yahoo e-mail

Discussion in 'Motorola Droid X' started by erict, Nov 2, 2010.

  1. erict

    erict Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I have read that some suggest not to use the installed Yahoo account when adding accounts for e-mail. I did download the Yahoo app from the market but have since deleted it and added then one installed on the phone under accounts and works great. I know some suggest k-9 as well. Now my question is even though I have read that some say not to use the installed Yahoo app that shows under accounts but they don't say why? I think it works great:unsure:
     
  2. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    If it works great for you then don't worry about what other people say. The problem with the internet/forums is you generally here nothing but complaints about things, seldom do you hear that something actually works. If it works don't fix it, plain and simple.;)
     
  3. erict

    erict Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    You are correct as to, if it works don't fix it:) I was just curious as to why some said not to use it. I have only had the phone for two weeks and didn't even now the Yahoo app was pre-installed in accounts until two days ago and like it alot better then the Yahoo app on the market.
     
    #3 erict, Nov 2, 2010
    Last edited: Nov 2, 2010
  4. Mule65

    Mule65 Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    430
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Free Yahoo does not have a push option using My Accounts on the X. The Yahoo email app pushes pretty well so I use it. I don't use any widgets or apps that check for something every X minutes anymore and can get over 48 hours with my battery.
     
  5. erict

    erict Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    What does push mean? I believe I saw that as an option in settings? Just for the record, I am still running 2.1.
     
  6. erict

    erict Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I see the push setting and there is no green check. I do have the fetch setting set to 30min. Should I be using the push setting or both?