XOOM ICS Browser Issues

Discussion in 'Android Forum' started by engage, Aug 8, 2012.

  1. engage

    engage New Member

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ever since I upgraded my XOOM to ICS, the browser is slow and often does not render pages properly. It's really starting to get frustrating, especially when I see that my son's iPad has none of these issues. I have several other PCs on this same network without issue and my RAZR MAXX is fine, so I think it's the XOOM.

    Anyone else notice this with ICS?
     
  2. wilyums

    wilyums Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    KY
    Ratings:
    +2
    Have you tried to clean your cache? It may just need a little preventative maintenance.
     
  3. engage

    engage New Member

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I tried that, but no change. Basically anytime I go to a page with any significant amount of data to load, the blue progress bar quickly moved to about 85-90% and then it hangs for awhile. Sometimes I get an error saying the browser has stopped functioning, but the page will always load. My connection is good. I went to speakeasy.net and ran a bandwidth test and got around 16Mbps down so that certainly isn't the issue.
     
Search tags for this page
ics browser issues
,

motorola xoom browser issues

,
motorola xoom browser slow
,

motorola xoom slow performance

,
why is my xoom so slow
,
xoom browser has stopped
,
xoom browser issues
,

xoom browser slow

,
xoom slow
,

xoom slow performance