WYSE pocket cloud (remote desktop)

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by RnD_Solo, Aug 28, 2010.

  1. RnD_Solo

    RnD_Solo Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    is anyone using this app?? i have gotten it to connect to my pc. i can see my desktop on my droid x, but when i click the box to type in my password, it never allows me to bring up a keyboard...any ideas??

    and yes, i have the companion on my computer, and the box that says "auto keyboard /whatever" enabled...

    helllp. lol
     
  2. RnD_Solo

    RnD_Solo Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i got it..you have to put the user name and password in the settings on the phone and it logs in automatically.
     
  3. forkup

    forkup Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    How does out compare to phonemypc which is an excellant app?
     
  4. RnD_Solo

    RnD_Solo Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    never used that one.. but this one sucks...at least, it does for me. im gonna give it up for now, and try it again when I get a tablet and wifi.
     
  5. SnoDrtRider

    SnoDrtRider Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    576
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Jersey & Tug Hill, New York
    Ratings:
    +4
    Works great for me... Once you get your port forwarding on your router set up properly and your permissions/security settings correct on your PC it's great.

    I tried Ignition but it always left my screen resolution settings on my PC wrong when I went back to my desktop then I would need to go in to settings and reset everything. After a few times of this I quit using Ignition but then I found Pocket Cloud and all is good.
     
  6. RnD_Solo

    RnD_Solo Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    well its slow as crap over the internet..im gonna try wifi later.
     
  7. Richtea

    Richtea New Member

    Joined:
    Jul 14, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Samsung Advance
    PocketCloud is crap, it's so slow. I use NoMachine's app for Android, you just install NoMachine for whatever your OS is that you need to access - Win, Mac or Linux. Works like a charm over my home network, and from Uni to home as well.
     
Search tags for this page
how come my pocket cloud doesn't work
,
how to connect android box to pocketcloud
,

how to set up pocket cloud

,
how to set up pocket cloud pro android
,
how to set up wyse pocketcloud
,
pocket cloud cant input
,

pocket cloud incorrect password

,
pocketcloud for moto droid
,

pocketcloud slow

,

pocketcloud username password incorrect