WOW! Easy, but, still need help

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by h2on0, Jul 27, 2011.

  1. h2on0

    h2on0 New Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Socal
    Ratings:
    +0
    OK, I used this guide http://www.droidforums.net/forum/dr...asy-guide-rooting-backup-rom-flashing-d2.html to root and load libertygb.8 on my phone. bought the tool box pro, oc tool and the bootloader from the market.

    I was able to load the new market app., eventually, figured out I had to mount first in clockwork and it worked right away.

    I figured out how to get all my contacts onto the phone by synching them with my gmail account.

    However, I can't get the lgb.9 to work from the toolbox. Are there anyspecial settings that need to be enabled prior to using the rom installer from the tool box. Is there somewhere on my sdcard that lgb.9 rom is saved so I could just go into clockwork and install it that way?

    I am having a blast playing with this thing. I might just go blind.
     
  2. GrandWazoo

    GrandWazoo Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yes, you can boot into recovery and install from sd. it is saved in sdcard/Liberty/Nightlies
     
  3. Tillyswilly

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    if you cancelled the download in the middle of it downloading you have to go into you sd card and delete that unfished one b4 it will download again but if was complete then you can install threw clockwork
     
  4. h2on0

    h2on0 New Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Socal
    Ratings:
    +0
    Thanks for your help, but I'm not able to dot it. The nightlies folder is under rom toolbox and it is empty the download folder in liberty is empty, no nightlies folder. I deleted and redownloaded .9. I also factory reset/wipe and reinstalled .8 and tried to download and install again. Annoying I can't figure it out. Oh well I'm just going to enjoy .8. It works great have all my apps on it and working.
    Thanks again I appreciate your help.
     
  5. brad92

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,496
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    Rename the Liberty ROM file with a .zip at the end. Then boot into Clockwork recovery and flash it manually.

    CM74DX
     
  6. h2on0

    h2on0 New Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Socal
    Ratings:
    +0
    The file that downloaded is named IEoxVK

    Rename it IEoxVK.zip?

    Do I have the right file?


    I just installed the articslice theme. really cool.
     
    Last edited: Jul 27, 2011
  7. brad92

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,496
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    That should be it. They have some weird names.

    CM74DX
     
  8. h2on0

    h2on0 New Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Socal
    Ratings:
    +0
    ok Im a gonna give it a go


    Well it worked. now to load artic slice and the new market. Test out napster and netflix and hbogo. We'll see what happens.

    Thanks.
     
    Last edited: Jul 28, 2011
  9. h2on0

    h2on0 New Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Socal
    Ratings:
    +0
    Everything works, I do get the force close on start up from the swype keyboard. I am using swiftkey x though. Anyway just to remove swype?