Words appear in reply box of Texts

Discussion in 'Thunderbolt Tech Support' started by Hotshot26, Mar 21, 2011.

  1. Hotshot26

    Hotshot26 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So before I type anything, I just open the text and read it, in the reply box the word 'strung' appears almost everytime, where the Add Text should appear. Does anyone else have this? Because I have no idea why its happening and it is annoying having to delete the word everytime. :/ Thanks.
     
  2. Brozeidon

    Brozeidon New Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have the exact same problem, and it only happens when I text one specific person. Mine says "ply"
     
  3. Jacquiroze

    Jacquiroze New Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +0
    I have this problem as well, but only with one person. The words appearing in the text box come from the list of "quick text" options located in the text "menu" area. I deleted that phrase from quick text and the problem went away.
     
  4. Hotshot26

    Hotshot26 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I should have been more specific, it is only with one contact, but 'strung' the word that appears, isn't in the quick text menu..so ya.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
     
  5. SuckaPunch

    SuckaPunch New Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I had the same problem. Found out that I backed out of a msg at one time and it saved it as a draft and each time I went back it was always the same word. Hope it helps.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
     
  6. AmericanNomads

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Akron Ohio
    Ratings:
    +0
    I was having the same problem, its awfully annoying. Its actually just a "Draft" ... From the main screen of the Messaging click "Menu" then "Drafts" then delete them and you should be good to go
     
  7. Hotshot26

    Hotshot26 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Awesome! The word is gone thanks.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
     
  8. corletta

    corletta New Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same issue...

    Hi - I have the same issue, but deleting the two words from drafts doesn't work. I go back to text my husband and they reappear. I deleted our entire thread, sent him a new text, then went to the home page. Went back into messages & went to send him a text and the two words were there again.

    Any suggestions?
     
  9. rcwheelman

    rcwheelman New Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I never ran into that problem. But I did have a problem sending pictures. They would always go out as slide shows. I have since switched to handcent. No longer using the stock messenger. I haven't looked back.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  10. corletta

    corletta New Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Handcent

    With handcent pictures don;t show up from your contacts, right? I might be lame, but it's cute. And can you specifiy notifcations? Thanks for the quick reply

    NM...I like. Thanks!!
     
  11. mark3748

    mark3748 Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Colorado Springs, CO
    Ratings:
    +0
    Contact pics show up, but you'll have to set your own if you want it.
     
  12. Smellsham

    Smellsham New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Corletta-

    I'm still having the same issues as you. I deleted the drafts. I deleted the thread and check for locked messages. I checked the quick text. I'm getting frustrated. Any ideas?
     
Search tags for this page
android duplicates last word when typing
,
android messages has word typed in message box
,
how do i delete text words on the htc thunderbolt
,
on my htc1 where is my draft box
,

same words keep appearing in my text box s3

,
text messager puts last word of old text in new text box
,

texts showing up in drafts

,
why are there already words in my phone's text field
,

words appear in smart phone text

,
words appearing in add text box htc one